Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayakları iyi değil bir kere yav bana göre ben 3 milyon veriyorsam bir kaleciye ayaklarının çok iyi olmasını isterim günümüzde kalecide ayak önemli atak başlatmada liva çizgide iyi bir kaleci ama bazende dediğin gibi garip yerlere sektirmişliği çok yan toplarına pek dikkat etmedim bir şey diyemeceğim ama en öne çıkan özelliği çizgi de iyi duruyor o ha birde iyi bir penaltı kalecisi iyi tutuyor penaltıları genelde
Aynen öyle, bu sezon haftanın kurtarışını yaptığı maçı da göreceğiz, saçma sapan bir şekilde yediği golleri de göreceğiz. Kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum ama burada abartıldığı kadar da büyük bir kaleci değil bence.

Logodaki yıldızlar ve birkaç isimli transfere yine üzerindeki tepkiyi dağıttı herif. Valla süper camia. Ömrü billah Ali Koç'a bağımlı hale gelecekler haberleri yok. Çıkmaz sokağa giriyorlar.

Aynen öyle, bu sezon haftanın kurtarışını yaptığı maçı da göreceğiz, saçma sapan bir şekilde yediği golleri de göreceğiz. Kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum ama burada abartıldığı kadar da büyük bir kaleci değil bence.
Bir genç muslera etkisi yaratacağını sanmıyorum bende ama fenerliler abartacaktır genç musleranın refleksleri felaket iyiydi kedi gibi uzuyordu her yere bir fb maçında üst üste 3 kurtarışı vardı misal hiç unutmadığım.

Fenerde başarılı olmuş yabancı kaleci şampiyonlukta rol almış yabancı kaleci hatırlayan var mı yakın zamanda?

Fener yabancı kaleci kıyım takımıdır 6 ay sonra irfan geçer ilk 11 e.yabancı kaleci de Başakşehire gider

Yiğit yine taarruza başlamış
y.webp

Bir genç muslera etkisi yaratacağını sanmıyorum bende ama fenerliler abartacaktır genç musleranın refleksleri felaket iyiydi kedi gibi uzuyordu her yere bir fb maçında üst üste 3 kurtarışı vardı misal hiç unutmadığım.
Mevcut iki kalecisinden de iyi Liva, onlar için şu an 360p yayından 1080p'ye geçmek gibi bir şey olacak 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt