- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Su tasti su tasti dusa dönüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaslarını gevşetelimkızların heryeri agrıyomus
bilemem
LA GİTKaslarını gevşetelim
Sen Ebrarınkini gevşet
Ben Zehranın
ya şakamaka bu nasıl erkek lan böyle erkekmi olur tanişsak aşık oluruz ....
bu dünya nasıl bi yer oldu
acaba geçmişde böyle birşey yaşadıkda haberimiz yokmu?! bi iki tanesinden şüpheliyim şuan
Ben de aynı kanıdayım ama Barış Alper ve Rashica da o bölgenin alternatifi düşünülüyor sanırım. Eldeki yabancıları temizlemek lazım. Daha sonra sol kanat transferine odaklanmak lazım. Çok kanat varmış gibi duruyor ama dar alan topçusu kanat yok elimizde.Bu takıma ortasaya yapılacak 8, 10 numara transferlerinin yanı sıra keremin bölgesinede bir kanat transferi yapmak şart oğlu şart. Keremin kapanan takımlara karşı zorlandığını düşünürsek bir sezon boyunca o bölgeye sadece kereme güvenerek çıkılmayacağının hoca ve yöneticilerde farkındadır umarım.
ryan gravenberch'e ne dersin ustad?
senin gençliğinde kalın kaşlı sıfır makyajlı klas kızlar vardı, şu anda bütün kızlar tek tip hepsi paskalya yumurtası gibi boyalı, herhangi bir erkek makyajla aynı olabiliyor normal yani ))ya şakamaka bu nasıl erkek lan böyle erkekmi olur tanişsak aşık oluruz ....
bu dünya nasıl bi yer oldu
acaba geçmişde böyle birşey yaşadıkda haberimiz yokmu?! bi iki tanesinden şüpheliyim şuan
dustayken uyurken bile yazıyorsun, tebrik ederimGrce saat 10 dan donra.yarindan donra obdan sonra hep transfer grceleti yaşayacağız.dustayken b kadar yazabiliyorum
Orta sahada Van de Beek riskine girmeye gün geçtikçe daha sıcak bakıyorum.Torreira’da da aynısı olmuştu. Adam daha kampa başlamadı, Dubai’de. Cepte gördüğü için rahat davranıyor, çok içime sinen bir isim olmasa da Fred vb. oyuncularla görüşmeye başlasak Ağustos’a sarkar iş.
Grce saat 10 dan donra.yarindan donra obdan sonra hep transfer grceleti yaşayacağız.dustayken b kadar yazabiliyorum
Grce saat 10 dan donra.yarindan donra obdan sonra hep transfer grceleti yaşayacağız.dustayken b kadar yazabiliyorum
ne dion mason yaw