- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
TADİC nerde kıngzat
Tadic hem cok temposuz hemde iyce agirlasmis.zaten solar haritasından sakatlıklar ve duygusal krizler gözüküyor. Bosver recom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TADİC nerde kıngzat
Gece 11den sonra hergün transfer heycani belki de...fred 2-3 gune alev alabilir.Erden başkanın Paredesi bilerek ön planda tuttugunu düşünüyorum medya oyalansin diye esas arkadan fred veya başkasıyla ugrasiyordur diye dusunuyorum
tıpkı geçen sene grileş gibiErden başkanın Paredesi bilerek ön planda tuttugunu düşünüyorum medya oyalansin diye esas arkadan fred veya başkasıyla ugrasiyordur diye dusunuyorum
Kaynak kkk ajansı.KEVIN DE BRUYN GSDE
Fabrizio hic parades haberi girdi mi? Herkes konusurken o pek yazmadi sanki. Bence Parades hedef sasirtma
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gece 11den sonra, yarından sonra,o bir sügün,o bir sugünden sonra, carsamba,belki perşembe...herseye açığız transferde
Fabrizionun hic paredes haberi girmemesi bu dediklerini dogruluyor acikcasiErden başkanın Paredesi bilerek ön planda tuttugunu düşünüyorum medya oyalansin diye esas arkadan fred veya başkasıyla ugrasiyordur diye dusunuyorum
Hic atmadım dahaSüper Çet atar misin