Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroları bu mu oldu

Zaha-Ceku-Tadic
Sikimski-paredes-ick

Hani limit falan nasıl isler bunlar gelene gecene 10m lar havada ucusuyor

Bu at hırsızları sözleşme yaparken karşı takimada birşeyler imzalatiyor olabilirlermi,gerçek rakamları bonservis oyuncu ücreti vs açıklamayin diye
En son Gençlerbirliği ve Rizespor FB 'ye transferde para+Koç Sponsorluğu adı altında anlaştıklarını söylemişti.Yabanci takımlara da benzer bir şey teklif ediyorlardır.Rus basınında Smarzky 11+4=15 m.euro çıkarken burada 9,75 m.euro açıklandı.Serbest statüde olanlar için de imza parasını elden veriyorlardır.Yoksa birçok Türk kulübü ceza aldı yine UEFA 'dan.Bu arada ikinci bir sözleşme olduğu kesin Mesut Özil 'de olduğu gibi ancak yapılan bu sözleşme muhtemelen transfer değil sponsorluk sözleşmesi, ayrıca gizlilik sözleşmesi de imzalamış olabilirler,bu da paralar ödenirse açıklanmaz ama Rize ve Gençlerbirliği örneklerinde olduğu gibi paralar ödenmezse gizlilik sözleşmesi de boşa düşmüş olur

Diğer oyuncular olabilir ama zaha nin kabul etmesine şaşırdım ben zaten palace ta çok iyi maaş teklif etmisti

Sadece yildiz oyuncuyla,zengin başkanla şampiyonlugun gelmeyeceğini 2015den beri öğrenemediler,anlayamadılar.ayni kafa devam.erimis magnumlar dzeko,tadic ve alırlarsa disiplinsiz ama yıldız zaha.ayni şeyi kac kere denediler.aldiklarinin içinde riskli olmayan yok bana göre.kagit üstünde tadic cok iyi ama son halini bilenler iyi konusmuyor.zaha da iyi kanat,sovmen ama ucuk kaçık bi arkadas.nasil bi kimya oluşur,tutar mı yaptıkları transferler gozumde canlandiramiyorum.ama 1-2 tanesi sivrilir ve yetmez gibi

her sezon 1 oyuncu beş parasız hediye ediliyor fbye , bunuda unutmamak lazım

kaynaa ne zaha haberinin yağız değil heralde baktım bişi yok
her türlü osuruk fb haberini burıya koyup saifelerce tartışıonuz bari it mit olsa da yağız hbri koyun da net hbrse tartışılsın
Son bi gorusme yapıp kararını bekleyeceklermis,ajanspor fos

Zaha için Araplarda devrede. Daha bitmiş kesin birşey yok farazi bilgi üstünden bu kadar tartışmak da yani. Gelsin sonra yorumlarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt