Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaynaa ne zaha haberinin yağız değil heralde baktım bişi yok
her türlü osuruk fb haberini burıya koyup saifelerce tartışıonuz bari it mit olsa da yağız hbri koyun da net hbrse tartışılsın
Aygün Özipek=Ajanspor işte. Tartışma için değil de bu adam paylaştıysa gelmez diye koymuştum.

kaynaa ne zaha haberinin yağız değil heralde baktım bişi yok
her türlü osuruk fb haberini burıya koyup saifelerce tartışıonuz bari it mit olsa da yağız hbri koyun da net hbrse tartışılsın
sana güveniyorum abi , böyle bişey olsa bizzat Zaha'nın kendisine kadar ulaşacağından şüphem yok

Bir de bunu çift taraflı overdose yaşıyoruz

Polyanna tarafı var bir Sergen’in önderlik ettiği

Bir de pesimist ekip var Motz, Murhan, Ali Gece tayfa

Bir şey söylüyoruz iki taraf da bize sövüyor sonra

O arkadaşların hepsini konudan uzaklaştırsak, burada rahat rahat takılsak mesela?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Fener alacağını alsın da biz Bismillah deyip başlayalım. Burayı da tekrar Gs transfer forumu yapacak hamleler gelir.

Hangi dönemdi Kadıköye solbek Ferhat sağbek Uğur çıkmıştık. Adamlar Anelka, Alex ne takımdı. O sezon bizi o saha da ezmişlerdi ama şampiyon yine biz olmuştuk. 🤣🤣🤣

IMG_5512.webp

Benim alamadığım bir ara turkiyede yildiz oyunculara yillik 2.5m veriliyordu. Simdi 4-5 hatta 7 ve 10 konuşuluyor. Nereden geliyor bu para tl degersizlestikce daha cok veriyoruz. Yöneticiler iyice sacmaladi. Bu bizim icin de gecerli olamayan parayi veremezsin
Bizimkilre Icardi'yi sponsor+kendi ceplerinden; geri kalanını CL'den finanse ediyor. Koç ise gemileri yaktı, Büyükekşi'ye de her dediğini yaptırdığı için sorgulanmıyor.

ortam tam kripto şerefsiz febelilerin moral bozucu mesajları atacağı bir ortam dikkatli olmak lazım bu şeref yoksunlarına karşı
Livakovic,tadic neyse de hani kaleciye aclardi,livakovice ondan sarıldılar.tadicte son halinden bağımsız kaliite ve çalım diye ilgi gördü.ama zaha sonrası saçmalayıp sinir bozabilirler,sapı da yiyip otururlar sonunda.fazla hava zarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt