Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dakika

Hayri Cabbar askere gitme kararı aldı.

Ali koç tüm servetini de dökse icardi torreira zaniolo nelsson angelino boey kalitesinde adamlar alamaz
Anca hirvatistandan cikamamiis junior muslera olmasini bekledikleri 29 yasindaki liva,35 yasinda agirlasms,temposuz ve 3 saatte paraya tav olan tadic,55 dkda cani cikan 38 yasindaki dzekoyu alıyorlar.belki sadece bekledigi teklifleri alamayan,2 aydir bekleten ve 31 yasina girecek olan zaha yine biraz ayriliyo bunlardan

Fener bir kaç sezon hariç hep yıldızlarla dolu kadro kurdu. Ama cogunlukla başarısız oldular. Çünkü takım ,birlik beraberlik durumunu hiç yapamadilar yine aynısı olacak

kadroları umrumda değil de geçen seneki gibi en yakın rakibinin 2 katı penaltı alırlarsa bu sene daha az puan kaybederler bunu engellemek lazım .valencia arda gibi atlayan oyuncuları gitti ama crespo gibi adam duruyor hala mesela hazırlık maçında bile yere atıyor kendini.
bizim yönetim tffye hiç ses çıkarmıyor genel olarak işler son raddeye gelinceye kadar da o zamana kadar atı alan üsküdarı geçmiş oluyor.

oh be zaha copunden kurtulmusuz. odum kopuyordu bize saplanacak diye.

Biz gecen yaz bir planlama dahilinde kadro kurduk.aldigimiz oyuncular karakterine kadar aratirilmis.fb ise birbirinden baglantisiz bir toplama takim kuruyo.ayni bolgeye 3 tane oyuncu aliyolar mesela.sene icinde alirlarsa zaha veya tadic bireysel yetenekle mac alir gibi,onun dışında bi bok yapamazlar.artik iyce eminim

sevgili gsliler, sizin kadronuzda

icardi, mertens, zaniolo, torreira, angelino, muslera, oliviera bulunuyor. daha boey ve nelssonu eklemedim bile.

ne idüğü belli olmayan becao, ciku, szmynaksksi, livakovic, kent ment zart zurt bizim yanımıza yanaşacak düzeyde bile değil.

kaldı ki rekorları kıra kıra şampiyon olan takımın ana omurgası korunmuş, üstüne ekleme yaparak ilerlemeğe çalışan bir ekibimiz var.

40 yaşındaki herife 15 mil € bağlayan bir zihniyetle kendimizi kıyaslamaya gerek yok.

erden timur ve teknik ekip eksik bölgeleri en uygun şekilde dolduracaktır, angelinoda olduğu gibi 👍

lütfen müsterih olalım ve ekibimize güvenelim.

Bizim takımda şuan belkide lig tarihinin en dominant 2 beki var.Son 15 yılında Melodan sonraki en iyi 6 numarası.Benim bu ligde canlı seyrettiğim en iyi futbolcu santrafomuzda.Zaniolo ile Keremin ise önümüzdeki sezon çift haneleri bulmama şansı yok.Her nekadar yaşlanmış olsada tarihin en iyi kalecisine sahibiz.Stoper ikilimiz ise ligin açık ara en iyisi.Bu takımda 8e Fred veya Paredes çekersek 10 ada süper bir yildız alırsak uzayız zaten.Bu 2 oyuncu alınmasa bile uzak ara en iyi kadroya sahibiz.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt