Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya şakamaka bu nasıl erkek lan böyle erkekmi olur tanişsak aşık oluruz ....

bu dünya nasıl bi yer oldu

acaba geçmişde böyle birşey yaşadıkda haberimiz yokmu?! bi iki tanesinden şüpheliyim şuan

Psikolojim bozuldu şuan ahsen diye bi kız vardı kız bana yanaştı peşimden koştu kıza biraz elledim sonra kız toz oldu engelledi beni inşallah böyle bir şey değildir abi

Rashicayi hepimiz cok istiyoruz ama 10 milyon cok fazla. Sag kanada acil adam da lazim degil.
Bütcenin cogu 8 ve 10 numara transferleri icin ayirilmalidir. Onlar cok daha önemli su an.
Rashicayi transfer sezonunun sonlarina dogru tekrar kiralariz gibime geliyor.

Katılıyorum. Bizim Nzonzi Seri den oluşan orta sahali sezon gibi
Zaha, Kent, Tadic, Dzeko, Sebastian, Batsu hücumu iyi de geride yine nal toplarlar..

Orta alan Arao, İsmail, Crespo ile, defans serdar, becao, gustavo, djiku, perez ile dönmez. Ayrıca kimseyi de satmıyorlar bu ne şişkin kadro oldu. Günün sonunda bu sene aldıkları 1-2 oyuncuya lisans çıkaramayabilirler.

Fener’in kurduğu kadroyu 2009-2010 galatasaray kadrosuna benzetiyorum. Hasan Şaş, Lincoln, Arda, Kewell, Baros, Nonda, Ümit Karan… Ortada ise Ayhan, Barış, Mehmet Güven, defansta ise Hakan, Sabri, Volkan, Emre Güngör.. Sonuç Kewell stoper oynadığı bir takım ve gelen 6.lık

Fener’in kadrosu aşırı dengesiz. Biz geçen yıl dengeli bir kadro kurduk. Herkes başarıyı Icardi’ye yıkıyor ama Kaleden, Forvete tüm oyuncuların hemen hemen aynı seviyelerde olmasından geçti başarı. Şimdi Fener’in hücum hatta epl orta seviye takımı ayarında, orta sahası Ptt’de küme çıkmaya oynar, defansı Tsl’de orta sıraya

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rashica'yı 1 yıllık kiralanmasını isterim.Ekonomik anlamda rahatlamak için şampiyon olmak gerek.Bonservisi için ne kadar isterler bilmem ama oyuncu satışı da yapılacağı için bi şekil alınabilir..
10 Numaraya Rafa Silva'nın alınacağını tahmin ediyom..
Geçen sene nisan ayında Rashica'nın 1 yıllık kiralanmasını isdtemiştim ve Mauro İcardi'nin de ismi çıktığında hep gelmesini istemiştim 2'si de geldi şimdi de sıra da Rafa Silva var diyelim..

@mods???

Screenshot_2023-07-16-21-00-52-66_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Screenshot_2023-07-16-21-01-27-29_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Geçen sene olduğu gibi camia olarak %100 birlik olmamız lazım. Eşref Hamamcıoğlu bile nihayet kafayı kumdan çıkarmış.

Nevzat Dindar'ıyla Burhan Can'ıyla Süleyman Rodop'uyla, dalga geçtiğiniz kim varsa herkes ona göre haber yapmalı.

Sağa sola olmayan paraları dağıttıkları için psikolojik savaş başlatıp bizi yavaşlatmaya çalışıyorlar ama yemezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt