Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.019
- 29.332
- 2.993
Bu rafa Silva fantazisini kim ortaya attı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet DenizciMerhabalar iyi geceler arkadaşlar,
Cedric Bakambu Galatasarayımıza hayırlı uğurlu olsun. İki gün içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor!
Edit: Yedek forvetimize merhaba deyin![]()

Bjkye fena kaymislar ali cabbar ile sjsjkdkdkd
Çok iyi adam. Bize düşer mi bilmem ama çok isterimBenfica o bölgeye transfer yaptı.1-2 isimle daha görüşüyolarmış.Sözleşme de yenilemeyecek büyük ihtimalle satarlar reis![]()
10 Numaraya Rafa Silva'nın alınacağını tahmin ediyom..
Yok Ahmet denizci çok seviyeli küfür ediyordu bunda küfür görmedim henüz.Ahmet Denizci
rtaş nasılsın
Aramızda Ebrar fanları olabilir. Şüphelendiğim bir kaç isim var.Ebrar abiye saygısızlık yapılsın istemem.
Atlantik okyanusunu daha önce tek başına geçmemiş yanında fedakâr bir renktasi da istiyor@Sergen Zeren bu gece astral seyahat yapacagın söyleniyor arjantine
Melikşahcım video atıp onun bize merhaba demesi lazım değil mi yav.Merhabalar iyi geceler arkadaşlar,
Cedric Bakambu Galatasarayımıza hayırlı uğurlu olsun. İki gün içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor!
Edit: Yedek forvetimize merhaba deyin![]()
Güzel kardeşim ben haber olarak yapmadım. Özel uçak ayarlaması Paris üzerinden yapılmış. Pazartesi günü için. Sonuçta bilet kesilmiyor en nihayetinde özel uçuş olduğu için. Salıya sarkarsa yine belirtirim. Ama değişiklik yok. 3 kişiye teyit ettirdim. Sivil Havacılık Terminalinden.@Levent Akgün Icardi haberin olmayacak. Kimse bir sey yazmiyor..
Al Nasrın vazgeçmesi kafayı karıştırıyor yoksa kalitesine kimse bişey diyemez
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu gorevi ustlenememAtlantik okyanusunu daha önce tek başına geçmemiş yanında fedakâr bir renktasi da istiyor
Hakim Ziyechten bahsediyor yazar bakambudan değilNiye yaf kalitesine birşey diyemiyoruz ? Ben bir miktar abartıldığını düşünenlerdenim. Devamlılık göstersinler sorun çıkarmasın ve işini az çok yapsın yeter bize yedek forvet transferi ki yer yer ikilide oynayacak.
fethiyeymişbeyler burası trde neresi transfer bilgisi için önemli
Ekli dosyayı görüntüle 210584Ekli dosyayı görüntüle 210585
Xavi Simons kiralık da olurYabancı Kural'ı değişirse diyelim
Muslera
Boey-Nelsson-Abdülkerim-Angelino
Torreira-Fred
Zaniolo-Rafa Silva-Kerem
Mauro İcardi
beyler burası trde neresi transfer bilgisi için önemli
Üstteki Fethiye'ye benziyo ama..beyler burası trde neresi transfer bilgisi için önemli