- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Cöpcüler kralı var üstad reklamda su anNe var star tv de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cöpcüler kralı var üstad reklamda su anNe var star tv de
Allah'ım ne günah işledik de bizi bu GS muhabirlerine mahkum ettin
Duanı duydum ve tanrıya iletiyorumAllah'ım ne günah işledik de bizi bu GS muhabirlerine mahkum ettin
Yüzünü boyamislar gibi bi adam deg mi abiTete brezilyali falan değil kutlamalarda bir bayrak hangi ülke olduğunu hala bulamadim..Zaten bellliydi bu herifin çakma oldugu
Yabancı sınırına göre şekillenir bu işHem Jelert hem Doue alınabilir. Jelert sol bek olarak oynatılsın, Köhn yeterince güven veren biri değil şu aşamada.
Tete brezilyali falan değil kutlamalarda bir bayrak hangi ülke olduğunu hala bulamadim..Zaten bellliydi bu herifin çakma oldugu

Kopenhagi kullandik gibi
o kadar beklenmez,super kupa´da jimnastikçilere koyunca yazarsınEveeet 999. mesajım...
1000. mesajımı "ŞAMPİYON GALATASARAY" olarak yazmaya karar verdim. Bu onur ve gurur bana ait olacak. Bu da benim totemim.
1 yıl boyunca mesajları okumaya devam edeceğim tabii.
![]()
Kendisi aslında bir önceki konuyu açacak idi, farkında olmadan ben gasp etmişim, şimdi belki de KAP'lar onun nöbetinde gelecek. Bana teşekkür etmeliŞimdi sağ bek transferi en çok hanginizin konusunda bitmiş oldu? @Ata B. Oğuz @Ufuktan Aslan @Ufuktan Aslan rekoru kırar gibi görünüyor![]()

Tetenin Hintli olması muhtemel yav benceTete brezilyali falan değil kutlamalarda bir bayrak hangi ülke olduğunu hala bulamadim..Zaten bellliydi bu herifin çakma oldugu