Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk seneki kadro hala daha iyi
Bence de

İlk sezon sonunda solbek 8 10 alalım yeter dedik

10 almadık mertensle devam ettik,sergio yerine demirbayı dubua yerine de köhnü alıp 3 mevkiyi yine boş bıraktık sezon sonu itibariyle

Bu sene de boey gibi birinden yoksunuz yerine belirsiz doueyi aldık,köhn malesef hala devam ediyo,mertens devamke,ziyech yüzünden barışı da sola atmak zorunda kaldık ve demirbayı gidip 20mluk wendelle değiştirdik

Angelino zaha domb ve ziyech tutsa level atlayacaktık ama olmadı

Salim Manav: “Galatasaray, Doue transferi için Rennes ile anlaştı. Futbolcunun hafta sonuna kadar gelmesi bekleniyor, transfer artık son aşamada. Galatasaray, Rennes ile 6 milyon Euro bonservis + 2 milyon Euro bonus şeklinde anlaştı.”

Kendini ispatlamis kariyerli bir 8 numara almak yerine wendel riskine girmek bence yanlis

7-8 milyon’a yapilan bir transfer olsa risk olmaz ama wendel icin 15 üstü vermemiz gerekecek yoksa transfere izin vermezler

Partey veya hojberg gibi bir oyuncu sart
Wendel kendini ispatlamış bir orta saha bence.

Duoe gelsin sonra bir müddet bekleyip tok aliciyi oynayarak jelerti 5 milyona cekelim. Köhn deh.

Benim mesajima alinmis

1721244953921.png

Fotospor haberini kim ciddiye alıp yalanladı? Doue transferinde en başından beri Gardi'nin olduğu söylenmişti çeşitli muhabirler tarafından.
Bu adam bunu söylemiş olamaz mı gerçekten? Oğuz Aydın’ı çok isterdik diye konuşan. McTominay ve Wan Bissaka için İngiltere’ye gittiğini davul zurnayla duyuran bir adam. Bir menajere sorsa söylerdi zaten 40-50 milyonun yoksa boşuna gitme diye.

Kaçıncı kez aldık Doue yi? 15 ten sonra karıştırdım ben saymayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt