Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bek gibi önemi düşük bir pozisyona 14 falan verilmemeli. Bu gidişle orta sahaya para kalmayacak. Yine kucağa düştük
Sanmıyorum 14 olsun zaten yurt dışında çıkan haberler Kopenhang'ın bonuslarla 10'a okey olduğu teminat istediği şeklinde değil miydi?

Yav geçin doueyi jelerti alın 2 gömlek daha iyi o çocuk eli ayağı dolanan adam istemiyorum ya savruk duruyor doue

Haluk Yürekli: "Doue'da fazla naz aşık usandırır diye bir laf var acaba bu mu yaşanıyor bilmiyorum."

Wendel, Demirbay'ın ligde X faktör olduğu yerde tozu dumana katar. Fred'in 4 yaş genci bu çocuk. Lig sorun değil fazla gelir önemli olan avrupa buradada çeşitli varyasyonlar görebiliriz zira geçen yıl CL'de çok şans vermediğimiz Mertens'e bu yılda pek şans vermeyiz diye düşünüyorum.

Kaan ve önlerinde çift 8 olarak Wendel-Toreira ya da Wendel 10 no pozisyonunda olabilir.

Berkan ile Demirbay burayı çok güzel yedekler. Böylelikle kanatlarda 2 adet yabancı tutabiliriz.

Muslera
Sağ Bek
Sol bek
x2 Stoper (Nelsson-Davinson)
6 Numara (Toreira)
8 Numara (Wendel)
10 Numara (Mertens)
Sağ Açık
Sol Açık
x2 Forvet (İcardi-Bats)

En iyi formül bu duruyor, 10 numaraya elimizde bolluk olsun diye alalım dersek tek alternatif yerli olarak Yusuf Yazıcı gibi duruyor.

Bir diğer husus yerli bek oyuncusu bu bence olmazsa olmaz bir durum.

Kanatta tek yabancı olmaz maalesef.

Jelert'e 14 milyon istiyorlarmış cidden dünya futbol piyasasında enflasyon var baya baya.

bizde hâlâ 20, 25 e sanchez ve barışı satarsak iyi para diyoruz
sürekli tekrarlayarak yazıyorum 1.5 - 2 milyonluk oyuncular konferans ligine ilk defa giden takımların oyuncu transferleri falan

sanches 30
barış 40-45 şu an avrupada

Wendele 15 m + sonraki satıştan %95 verelim. Nasılsa kimseyi satamıyoruz.

Hoşbeş için hala umut var mı acaba?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Torreira-Lemina orta sahası güzel olur.2. paylaşımı yakın zamanlarda paylaşmış..
Resim

Resim
Haklısın kerimcan durmaz. Pardon murat durmaz

Her sezon transfer dönemlerimiz neden pembe dizi tadında geçiyor? Şöyle net, hızlı aksiyon alıp transferler yapılınca ne eksilecek acaba. Her isim ağızda sakız haftalarca sündürülüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt