Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.146
- 76.209
- 4.218
Kardan %10 veririz 30'a gitse 1.2 m euro daha gider.18 milyon üstüne ne payı bir de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardan %10 veririz 30'a gitse 1.2 m euro daha gider.18 milyon üstüne ne payı bir de
Sanmıyorum 14 olsun zaten yurt dışında çıkan haberler Kopenhang'ın bonuslarla 10'a okey olduğu teminat istediği şeklinde değil miydi?Bek gibi önemi düşük bir pozisyona 14 falan verilmemeli. Bu gidişle orta sahaya para kalmayacak. Yine kucağa düştük
Ebesinin Ali SamiHaluk Yürekli: "Kopenhag bonuslarla beraber 14 m euro istiyor."
İlkay yabancı olarak geçecekse birbirinin alternatifi olur zaten.Sanmıyorum öyle birşey olacağını. İlkay ve wendel yedek kalmaz

sürekli tekrarlayarak yazıyorum 1.5 - 2 milyonluk oyuncular konferans ligine ilk defa giden takımların oyuncu transferleri falanJelert'e 14 milyon istiyorlarmış cidden dünya futbol piyasasında enflasyon var baya baya.
bizde hâlâ 20, 25 e sanchez ve barışı satarsak iyi para diyoruz
Kafayı yemiş bu iki gerizekali,tier 0 adam bile duyurmuş transferiNe anlatıyor bu salak herif
Daha 24 saat önce haberi dahi yokken şimdi detaylar yagdırması bagırtıyorHaluk Yürekli: "Kopenhag bonuslarla beraber 14 m euro istiyor."
Haklısın kerimcan durmaz. Pardon murat durmazTorreira-Lemina orta sahası güzel olur.2. paylaşımı yakın zamanlarda paylaşmış..
![]()
![]()
7-8e birakirlar istesek knksTorreira-Lemina orta sahası güzel olur.2. paylaşımı yakın zamanlarda paylaşmış..
![]()
![]()