- 18 Mayıs 2011
- 52.992
- 56.874
- 4.613
O senmiydin la valla bilemedim Hakeanfieldtiviter den niye cevap vermedin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O senmiydin la valla bilemedim Hakeanfieldtiviter den niye cevap vermedin
Bize alınsın diyenler vardı bizim alabileceğimiz tek adam Wendel onun hariç bu isimlerin hiçbirini alamayız.
Wendeli kereme asist yapacak diye istiyorsun di miclauss gelmesinden iyidir
O kim yavclauss gelmesinden iyidir
gecen sene adı gecınce imkansız bi isimdi simdi para varken alınmalıdırWendeli kereme asist yapacak diye istiyorsun di mi
O senmiydin la valla bilemedim Hakeanfield
Nerdeydin o saatte???
Am sorikufurlerden belli olmuyormu
Barış disinda onde 3 oyuncu temposuz. Birtek icardiyi çekebiliriz. Mertens maximum yarım saat tempo yapabilirMakara kadrosu ya ligde mertensle oynarız
Toreira wendel
Ziyech mertens barış
İkardi
Olur ama nasıl olur muamma
Ziyech biraz bozuyo temposuzluğuyla ama çat diye de yapıştırabiliyo deneyip görmek lazım
Buna benzer aklıma direk Muslera geliyor, Copa Amerika öncesi almıştık ve şampiyon olmuşlardı galiba tarihimizin açık ara hızlı davrandığımız en doğru transferi olabilir.Ocak’ta 7-8 m euroya alırdın bu adamı, bizim alabileceğimiz vs diye bir şey yok, Copa America’da parladıktan sonra tabii alamazsın.
Terbiyesiz herifAm sori
ocakta barışıda 10 a satardık adminimOcak’ta 7-8 m euroya alırdın bu adamı, bizim alabileceğimiz vs diye bir şey yok, Copa America’da parladıktan sonra tabii alamazsın.
Senin bu mantığına göre kadrodaki adamların yarısını alamazdık.
Yabancı sayısını bilmiyorum da yerli net lazım kanka.Yerli oyuncular alacagiz bence,yabanci sayısı da 14 olacak,görün bak
Kolpa gecesi erken yaptığından bu saatte başka izleyecek bir gs yayını bulamayınca ekran başında sengsli yayını yok mu kolpa gecesi bugün erken yapmış
kime sorsan gosterirAm sori
Bir de bu adama kimse 30 falan vermez o iş hikaye. 24-25 yaşında 100 maçı yok bir turnuvayla o paraları yatırmazlar.Buna benzer aklıma direk Muslera geliyor, Copa Amerika öncesi almıştık ve şampiyon olmuşlardı galiba tarihimizin açık ara hızlı davrandığımız en doğru transfer olabilir.
Dediğiniz gibi keşke bu tarz risklere ara sıra girsek parladıktan sonra pek anlamı kalmıyor.
Buna benzer aklıma direk Muslera geliyor, Copa Amerika öncesi almıştık ve şampiyon olmuşlardı galiba tarihimizin açık ara hızlı davrandığımız en doğru transferi olabilir.
Dediğiniz gibi keşke bu tarz risklere ara sıra girsek parladıktan sonra pek anlamı kalmıyor.
Emirhan ilkhan,ridvan,berkay yılmaz,mertcan ayhan direkt akla gelenlerYabancı sayısını bilmiyorum da yerli net lazım kanka.