- 3 Haziran 2015
- 56.749
- 65.886
- 4.143
En iyi fayanslar keramuz fayanslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav buna özel uçak mı göndereceğiz bir de ? atlasın otobüse gelsin. Nazını çektiğimiz adama bak sanki dani alves getiriyoruz
Boşver bu çocuktan olur abi hedeflerinin büyük ve vizyonunun yüksek olduğunu gösterir bu tutumu inşallah iş yaparÖzel uçak senin neyine deve?
Binsene ulan tarifeli teyyareye
Samuray soslu Konyalı millete bela okuma. Hiç bu kadar İnternetteki hamlerine dikkat etmeni gerektiricek durum olmadı ise, artık var.Çok da şeyimde
Öff başladılar yine transfer dersine kafa açmaya
Biz buna sahibiz reisEl Nesyri de açıklandığında Fener 50 milyon euro bonservis harcamış olacak şimdiden, üstüne orta sahayla 60-70 olacak.
Ölücülüğe son verirsek iyi olur, onlardan daha fazla gelir elde ettik geçen sene.
Rahmetli kocasida bıyıklı biriymiş. İbrahim başkana güveniyoruz.
SON KALE DE DÜŞÜYOR DEMEK HASanırım Galatasaraylılığımı kaybediyorum
bıktım, tiksindim, iğrendim
Simo diyor ki Burhan dün ki mesajında Doue + Wendel + Almanya’dan sürpriz var demeye çalışmış.
Simo diyor ki Burhan dün ki mesajında Doue + Wendel + Almanya’dan sürpriz var demeye çalışmış.
bende de bir gram tad kalmadı yaw.Sanırım Galatasaraylılığımı kaybediyorum
bıktım, tiksindim, iğrendim
Baskı yapar, çok durağan bir oyuncu değil ama top kazanma konusunda bizim sistem için yetersiz, 2li oynarsak zorlu maçlarda, şlde yetersiz kalır diye düşünüyorumBu Wendel driplingci onu anladık ama takım savunmasına katkısı nedir bilen var mı? Top rakipteyken baskı yapabilecek bir karakter mi?
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY