- 22 Ağustos 2010
- 29.697
- 31.540
- 2.638
bu rios'u 1 microsaniye bile izlemedim ama hissiyat olarak aynı torriera transferi gibi hissediyorum. hayvansal bir katkı vereceğini düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah Strasbourg çat diye açıklar transferi de bu urfalılar defolup gider olumlu tarafından bakmaya çalışıyorum
Rabiot...Haluk Yürekli: "Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler var birçok iddaa var."
Adam parladı copa americada.
Davinson detayı inancımızı arttırdı sağolsunGalatasaray, Wendel transferinde sorun yaşarsa 24 yaşındaki orta saha Richard Rios'a yönelecek. Bu transferde Davinson da devrede olacak. (Ajans1905)
Baya iyi oyuncu özellikle izledim Copa amerikadabu rios'u 1 microsaniye bile izlemedim ama hissiyat olarak aynı torriera transferi gibi hissediyorum. hayvansal bir katkı vereceğini düşünüyorum.
edit.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olum sıkıntılı mısınız ne uğraşıyosunuz
Samiyen'de imzaların atıldığını söylemişti. Bir de haberi giren kişinin güvenirliği düşük biriymiş sanırım. Bir de haberin içeriğine baktığında bonuslarla 8 teklif etmeye hazırlanıyor diyor zaten bizim teklifte böyle oyuncuya herhalde bizim maaşı veremeyeceğine göre o haber biraz gel gel haberi olmuş gibi.Bizim basın yine tam fiyasko. Bitti bitti, buyurun bitmiş.
Palmeirasın para sorunu yok rtaş bırakmak istemiyor olup 30 da diyor olabilir bilmiyorum. Ama transmarkt çokda önemli bir konumda degil bence.Parlasa ne olacak transfermarkt az kipirdanan adamın fiyatını uçuruyor direk .. bir turnuvayla 30 milyona cakarlarsa helal olsun