- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.578
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demirbay sergionun ilk yarı dönemindeki hali kadar topçu değilBugün farkettiniz mi rakip güçlü olmasa da toreira berkan ikilisiyle oynayınca rakip her atakta ceza sahamızda bitemedi
Ligdeki son konya maçında da derli topluyduk
Berkanla bile orayı tutabiliyosak,statik kaanla bile şlde orayı tutabildiysek berkandan tekniği,kaandan dinamiğini bulursak sorunların bi bölümü çözülür
Demirbay inanılmaz zarar veriyo takıma,top rakipteyken hiç yok bizde olduğunda da topu almamak için saklanıyo fb maçında bunun yüzünden ezildik
Meliksah nerden yaziyorAhmet Denizci ve Melikşah Aydoğan'a göre Doue Cumartesi günü İstanbul'da![]()
yalan yok bu arada - tamamen ekonomik bir endişe aslında bu
McTominay ve Rabiotta gireceğmiz mali yükün meyvesini yer miyiz kuşkum çok fazla
Wendel hissel olarak daha çok beklediğimiz kıvrak - alır topu götürürü uyandırıyor bende - ortadaha merkezde özlediğim işleri yapabiliri görüyorum.
tmm profil olarak baktığında böyleRabiot'da hersey var komple pakket
Wendel daha cok ofansif bir 8
Mektominay, Fizik gucuyle cok is yapar gol de atar
Bu bi sürec, bence manu tominayi elden cikarmalk istiyor. Nekadara satarsam kar derdinde. Burda tominayin durusu önemli. Torreira icin neler dendi sonunda 6 m€ geldi.O zaman Scott maliyetten dolayı olmuyorsa Wendel'in de olmaması lazım.
Ayrıca anlamıyorum, Wendel için istekliyiz, Scott için bastırıyoruz ama iki alakasız profil yani. Sadece birini alacaksak alabildiğimiz oyuncuya göre oyun kurgusu mu olacak. Yani böyle bir tercihe de yanlış demem ama alakasız isimler sonuçta.
tmm profil olarak baktığında böyle
ama o kadar kafam allak bullak oluyorki hangisine verdiğin parada hakkını tam alırsın (kadroyuda düşünüyorum tabi - solunda zaha/kerem sağda zieych/bay önünde mertens - en ileri icardi)
bağlantısal ilişki olarakta bakıyorum.
çünkü bu trasnfer için 1 kurşunun var ve o maliyete 1 isi için çıkabiliyorsun.
Tor- Kaan mesela iyi duruyor ikil olarak - E Wendel delici ofansif 8 neden dah iyi olmasın.
Rabiot'u o kadar izlemedim yalan yok ama
Dediğim gibi bu bir tercih üstadım, ki bütçe olarak yapabildiklerimiz sınırlı, umarım iyi bir isim getirebiliriz 8 ve 2 için...Menajer önerileri ile liste olusturuluyor bu yillardir böyle
Icardi’yi aldigimiz sezon onun alternatifi alexis sanchez idi mesela
Alakasiz isimler sirf menajer önerileri ile ilerledigimiz icin
Oyuncu kaliteliyse sisteme veya oyun anlayisina bir sekilde ayak uydurur veya ikna ederiz düsüncesi var
Oyle oldu zaten.kerem önce telefonda konuştu,hoca ikna etti ve bodrumda da bu konuşuldu.1.agizdan.erden timur dışarıdan çok destek verecek hocayla beraberBu arada benim düşüncem Fatih Terim - Kerem - Okan Buruk üçgeni Kerem‘in kalmasını sağladı.
Sen beni ciddiye almamaya devam et,pazara kadar 1 tane imza olur en az2. kampa birini indirsinler önemli değil Rabiot, Mctominay, Wendel ama kampa yetiştirsinler.
hangisi gelirse ona göre düşünürüm elimdeki varyasyonlarla diyorsun.Okan hocada bilmiyor iste, ne gelirse gelsin diyor
Hayır sanchezin icardiyle alakası yoktu o mertensle ilgiliydi.Menajer önerileri ile liste olusturuluyor bu yillardir böyle
Icardi’yi aldigimiz sezon onun alternatifi alexis sanchez idi mesela
Alakasiz isimler sirf menajer önerileri ile ilerledigimiz icin
Oyuncu kaliteliyse sisteme veya oyun anlayisina bir sekilde ayak uydurur veya ikna ederiz düsüncesi var