- 3 Haziran 2015
- 53.942
- 61.965
- 3.963
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok paraSebastian nanasi alinmali![]()
GELA DUĞEDoue nasıl okunuyor? Dö diye mi?
Doue nasıl okunuyor? Dö diye mi?
Öglen iptal edip aksam tekrar alacazBugün biraz erken aldık Doue'yi, günün geri kalanı n'apcaz ?
Bizi ilgilendiren bir şey yok o zamanSiber saldiradan dolayı transferler askıya alındı
nereye uçuyonucagim etkilenmez insh
Dö isvecce öl demek. Öldurmek mi istiyon alamadigimiz yeni transferimizi rtsDoue nasıl okunuyor? Dö diye mi?
ucagim etkilenmez insh
nereye uçuyon
Fenerbahçe bu yabancı sınırını değiştirilmesine karşı olur ve onlar nasıl istediyse öyle oldu bugüne kadar.harbiden yabancı sayısı artacaksa, oğuz'u 6 milyon euro'ya almak saçmalık oluyor.
alanya başkanı amma da şanslı adammış. 1 hafta beklese oyuncunun değeri yarı yarıya düşerdi.
badir barılık yapma
İnşallah.Kendisi kazanır.Onun afrayı tafrayı o yıldızım kafasını aşması lazım. Basel'e gidiş ve orada süre alamayışı belki ona bu dersi vermiştir.
"Erden gitti bakın ben de transfer yapabiliyorum" diye biraz gereksiz adam alırız diye düşünüyordum ama ihtiyacı bile alamadı. Bu dursun yine bir skandala imza atacak ama bakalımtotal transfer sayısı da öyle olacak sanırım
max 5 olur gibi görünüyor