- 18 Mayıs 2011
- 19.329
- 10.152
- 1.688
3-4 gün idman Yok bir şey yok bugün gelse ne olur 2-3 gün sonra gelse ne olur?Bugün de Doue geldi çok şükür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-4 gün idman Yok bir şey yok bugün gelse ne olur 2-3 gün sonra gelse ne olur?Bugün de Doue geldi çok şükür
Wendell’e paramız yetmiyorRiosu Copa amerikada izledim iyi topçu baya bizi ıslatır burda. Wendeli youtubede izledim. Dripling yapıyor iyi sut cekiyor
biz daha en önemli 2 bölgeyi alamadık. Okay fln bizim yönetim düşünmüyordur bileOkay yokuşlu zu ts.
Biz alsak nasıl olurdu?
GelmeDOUE gün yok.Bugün de Doue geldi çok şükür
Para harcamaya ne gerek var şimdiOkay yokuşlu zu ts.
Biz alsak nasıl olurdu?
500ü 1.lig olsa. Ligde de 20 takım eşit alsa oha 25 milyon euro adam başı."When combined with the €40 million (US$43.6 million) BeIN Sports is paying for the exclusive rights to the second-tier Ligue 2 competition, and the €160 million (US$175 million) that the LFP will receive for overseas rights, French clubs will share a total of €700 million (US$764 million) for at least the next two years.
However, the figure is significantly less than LFP’s stated target of at least €1 billion (US$1.1 billion) it set last year. The governing body scrapped a formal auction last October after failing to receive a satisfactory bid and has been negotiating with potential partners since."
Ligue 1+2 yayin anlasmasin da beklentileri 1 milyon euroymus, ama tek 700 milyon euroya anlasabilmisler. Belki bazi takimlara bu gelir eksigi girer ve transfer döneminin sonuna dogru bir firsat transferi yapabiliriz
ne yolu
Seviyorum işte varmı diyeceğin
500ü 1.lig olsa. Ligde de 20 takım eşit alsa oha 25 milyon euro adam başı.
Bizim de adam başı 8 milyon euro.
Biz adamlardan yapacağız derken adamlar bizden yapmasın da
Sabahları pastırma yiyorumWendell’e paramız yetmiyor
Rios ondan da pahalı
Siz ne yiyip içiyorsunuz kuzum?
Bein denen Arap familyasına mı güveniyoruz.Son anlasmalari bunlarin sanki hep patladi ve daha bir beter anlasmadan baska beter anlasmaya gecmeye zorunda kaldilar. Bizimkiler gelecek seneler icin zamli sözlesme imzalamadi mi?