- 18 Mayıs 2011
- 19.356
- 10.174
- 1.688
Ağalar önce eleştireceğiniz şeye bir karar verin. Transfer olmuyor diye mi eleştireceksiniz yoksa bu maliyetlere transfer yapılmaz diye mi eleştireceksiniz? İkisini birden eleştirince komik oluyor biraz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçerideki tüm sigortaları kapat, eğer hala çalışıyorsa Free Energy senden önceki yapıştırmış geçmiş demektir.Kafami karistirmayin arkadaslar
herkes yasiyormus bu sorunu
Bazı odalarda elektrik var bazı odalarda yok
Bir hafta öncesine kadar kesinti olduğunda tüm evde elektrik olmuyordu ama bu bir hafta içinde evde her yerde elektrik varken bir anda bazı odalarda elektrik kesiliyor yani elektrik varken tüm evde ne zaman olacağı da belli olmuyor bazı odalarda elektrik kesiliyor. Sizce bunun nedeni ne olabilir?www.kontrolkalemi.com
Doue bonservisinden dusurup wendelin bonservisine aktarmaya ugrasiyoruz caktirmaDoue belli ki bitmemiş işte. Hala pazarlık yapılıyordur bir şeyler için. Biten transfer açıklanır zaten, böyle sürüncemede kalır mı.
Bağırta bağırta saati mühürlerler herif elektriksiz nasıl çalışsınBence ara. İyi halden ceza gelmez en azından.
Heycan varmiBjk macina 14 gün kaldi
Oturduğun yerin fazı gitmiş kardeş. senin veya herhangi bir elektrikçinin çözeceği mesele değil. Hangi şehirde yaşıyorsan oranın elektrik dağıtımı yapan şirketini ara ancak onlar çözerAbi hiçbir odada elektrik yok sadece salonda var
Sigortalarda da sorun yok
Tüm mahallede elektrikler kesik bi benim salonda elektrik var
Nasıl bir sistem
Şu an hiç bir bilgim yok. Oyuncuyu izliyorum şu ara. 4-5 maç olunca yazacağım düşüncelerimi.
Selçuk'un ilk yılı Fredin Türkiye'deki ilk yılından üstün tabikiBence prime Selçuk Fred’den üstün.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bir seyi de çözmeDoue transferi kardesi yuzunden niye yavaslamis olsun ki, Haluk ne demeye calisti cozemedim?
Jeneratör vardır bundaKaçak elektrik mi kullanıyorsun zeytuni?
Siz de neyi savunacaginiza karar verinAğalar önce eleştireceğiniz şeye bir karar verin. Transfer olmuyor diye mi eleştireceksiniz yoksa bu maliyetlere transfer yapılmaz diye mi eleştireceksiniz? İkisini birden eleştirince komik oluyor biraz.
Dimitrimin bu fotosunu nerden buldun haci cocugu yem etmeyelim