Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapması önemli değil, faydalanıyorlar çoğundan.

2.5 vermemek için alınmayan Mert Müldür şu an bizim ihtiyacımız örnek verecek olursak.
Hem sağ hem sol beki yedekler yerli kuralında mis gibi transferdi geçen sene ismi çıktığında neler neler söyleniyordu.

Gerçi hangi yerli isim çıksa direk çöp deniliyor.

İnşallah Rusya’da pompadaysalar p leri kırılır

1721167448276.webp

Gidip bu güzel haftanın şerefine kahve içeceğim 😏 transferler yolda

Bugün biri demişti açıkçası çok mantıklı geldi sezon genelinde 40 maç direk kapanan rakiplerle oluyor.

Kaan'ın da 6 numara oynadığını düşünürsek Wendel çok daha mantıklı gözüküyor.

Avrupa'da Kaan-Torreira yapıp önlerine Wendel koyabiliriz hem Mertens'in alternatifi gibi olur hem de kolay maçlarda 8 numarada çok daha hücumcu bir takım yapar.

Lemina severim geçen sene olsa isterdim ama hem driplingi fena olmayan hem de skor katkısı iyi olan bir 8 numara daha iyi olabilir.
ben de ona vermiştim 40 maç kapalı takımlarla oynadığın ligde 102 puan toplamışsın ne diye 20 milyon daha daha veresin ki amaç ligdeki takımları açmaksa

110 puan mı alacaksın wendel gelince

Transfer yapması önemli değil, faydalanıyorlar çoğundan.

2.5 vermemek için alınmayan Mert Müldür şu an bizim ihtiyacımız örnek verecek olursak.
Kaan Ayhanla birlikte onu da indirseydik iyi olurmuş, 3 milyona aldılar yazıyor TM'de doğru ise güzel iş. Şaka değil gerçekten geçen hafta akrabaları Oğuz ile Galatasaray anlaştı ama bekletiyorlar dedi biz yine 1-2 lira için bekletip kacirdigimiz bir transfer oldu.

Hem sağ hem sol beki yedekler yerli kuralında mis gibi transferdi geçen sene ismi çıktığında neler neler söyleniyordu.

Gerçi hangi yerli isim çıksa direk çöp deniliyor.
Bizimkilere kalsa Kaan da Barış da Apo da çöptü.

ben de ona vermiştim 40 maç kapalı takımlarla oynadığın ligde 102 puan toplamışsın ne diye 20 milyon daha daha veresin ki amaç ligdeki takımları açmaksa

110 puan mı alacaksın wendel gelince
Sorun o değil ki Mertens'in alternatifide yok ve yabancı sınırı var 6 numaraya yine Kaan'ı koyabiliyoruz en zorlu maçlarda Kaan-Torreira önlerinde dripling yapabilen Wendel oynar.

Gönül Mctominay + Wendel istiyor ama toplam bonservis 50 m euro'yu bulur o da imkansız en temizi Wendel alıp İlkay'ın çıkışını kovalamak olur.

kopenhag bi hafta önce bu elemanı 1.85 miona almıs

piyasa degeri 6 mılyon

jelertin gösterilen deger 5.5

köpekhang

adam olun 1.7 mılyona vermenız lazım bu adamı

kopenhag bi hafta önce bu elemanı 1.85 miona almıs

piyasa degeri 6 mılyon

jelertin gösterilen deger 5.5

köpekhang

adam olun 1.7 mılyona vermenız lazım bu adamı

Senin psikolojin bozuk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gidip bu güzel haftanın şerefine kahve içeceğim 😏 transferler yolda
Beyler kahve içmek için bundan sonra bizim dükkana geliyorsunuz. Forumdan geldiğinizi söylerseniz tatlı alana kahve bedava!!

Erden Timur gitti Samiyen haber etkinliği tamamen bitti.

Keşke saçma sapan taraftara trip atan muhabirler yerine 17 yaşındaki çocuktan transfer gelişmelerini duysaydık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt