Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson’da bu takımın dokunulmazıdır üstad. Apo ve Davinson geçen sezon 15 civarı maç kaçırdı. İstikrarsız performansları da cabası. Nelsson olmasa geçen sezon bitmezdi. Savunmanın bel kemiği.

15den yukarı satarsan
aynı klasda daha gencini daha ucuza bulabilirsin
(bu yönetimle namümkün) :)

sanchezin yerini imkanı yok
apoda türk

Lan yarından sonra bile sözleşme imzalayamazlarsa,heleki 14 yabanci olunca ağustosun ilk haftası bos gecerse cidden yazıklar olsun

Dursun Özbek gibi bir başkana sahip olduğumuz için çok şanslıyız her gün sağ bek alıyor :asd::asd:

Ali Koç: "'Bize 3-4 tane transfer lazımdı. Hoca 1 forvet, 1 stoper, 2 kanat istiyordu. Özellikle Çağlar'ı istiyordu, bitirdik. Maximin'i bitirdik. Diğer kanat transferinde Oğuz Aydın'ı aldık. Mourinho dün bana 'Başkan üst seviye bir oyuncu getirdin' dedi. Yolu açık olsun." (Hull city macinda topu tavana vurdu)

Krunic kalacak dediğim gibi,ismail giderse alir bunlar ortasahayi

Berkan 5 e satsan napcan nasıl doldurcan yerini Taylan la mı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sağlıklı bir kulup
alternatif topçusunu 5 milyona sataa
yerini altyapı topçusu ile doldurur

tolgacığım o liste zaten bizim yönetime uymaz anlamazlarda zaten

Beşiktaş, Emirhan Topçu için Çaykur Rizespor’a para + oyuncu takası teklif etti. İki kulüp arasında bonservis pazarlığı başladı.

Ali Koç:

“Akşam eve geldim, spor programını açtım, TRT Spor'da biri Oğuz Aydın analizi yapıyordu.

O arkadaşımızın ismini falan bilmiyorum affola ama onun dediği gibi olacaksa hakikaten biz çok büyük transfer yapmışız.”

nerde kaldi bu resmi aciklamalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt