Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foot Mercato'nun haberini görüp oradan paylaşmışlar ki oradaki haber de tam öyle değil. O haberi yapan kişiyi bilmem de sözleşme yenilemede anlaşamadıkları için satıyorlardı zaten. Bu kadar uzatırsan bir transferi her türlü haber de çıkar tabi. Şimdiye ya olmalı yada olmuyorsa gidip Jelert alınmalıydı.
neymis ya haber tam olarak , cevirince hoca memnum ve kalmasini istiyor diye okudum ben

Wendel yarına takımıyla maça da çıkar. Ha çıkmıyorsa müspet ama hiç sanmıyorum işlerin bu aşamada olduğunu. Daha Doue bitiremeyen yönetim bu işi haftalarca bitiremez.
Dün olacakları yazmış idim, sürpriz bir şey yok :red:

Bence adam bizi istemiyor. Olay bu kadar basit.
öyle bir şey yok. Uygun şartları oluşturduğunda her topçu her takıma gider. Sen yükselt teklifi milan öyle her oyuncuya atlamasın. 12. mio vermişler 1 aydır görüşüp alamıyorlar. Ver Rusyada ki pis bıyıka verdiğin bonsu Monacoya, 2.5 mio da vermiş milan yıllık ver sen 3.5-4'ü de nasıl istiyor oyuncu izle o zaman.

Erden Timur'u yiyip gönderecek o popo varsa ona göre hareket edeceklerdi.

Şu an benim gözümde 2 sene şampiyon olan takım yok o iş bitti. Erden Timur gönderdikleri an kendi kredilerini sıfırladıklarını 3 yaşındaki çocuk bile söylerdi bu saatten sonra her iş eksi yazmaya devam edecek.

Erden Timur'u yollamış yerine getirilen adamlar plansız programsız ne yaptığını bilmiyorlar ikisine dünya turu attırmaya çalışan vizyonsuz iş bilmez bir başkan var.

Acil olarak istifa etmeliler 2 aylık süreç bunu fazlasıyla gösterdi.
G..t dememiş mi oldun böyle yazınca rtaş :asd:

TIER 1

1721485941715.webp

Sözde kulübün tarihindeki en iyi forma sponsorunu ayarlayan İbrahim Hatipoğlu kıçı kırık 21 yaşındaki fildişili sağ beki 2 aydır getiremiyor. Yersen.

Bir transfer için alternatifleriyle görüşüyorsan ama hala sürekli 1. için bekliyorsan alternatiflerle görüşmenin cok da bi anlamı kalmıyor. Gerektiğinde o resti çekip alternatifi indireceksin, yoksa adam senin blöf yaptığını anlıyor. Hadi bakalım şimdi 2. den de reddi yiyin de kıçınızın üzerine oturun.

neymis ya haber tam olarak , cevirince hoca memnum ve kalmasini istiyor diye okudum ben
Hoca antrenman performansından memnun daha kararını vermemiş. Oyuncu bizle anlaşmış, Rennes'te de anlaşma tamammış ama ertelemiş gibiydi. Ha bu arada haberi yapan Starsbourg haberini yapan ile aynı kişi yani pek güvenilir de değil. Bu arada Rennes daha 1 hazırlık maçına çıkmış kampın başındalar yani ne ara beğenmiş acaba?

Bakalım Beşiktaş mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak bu sene.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

galatasaray muhabirlerinden ciddi anlamda utanıyorum. Camiayı da rezil ediyorlar bilgisizlikleriyle.

Allah peygamber aşkına bu bilgileri sürekli nasıl akıtıyorlar ve en önemlisi kim akıtıyor. Okan Hocam'ın söylediği kadar var.Abi adamlar hergün her dakika bilgi pompalıyorlar.Ya bunlar sürekli aktarılıyor ya da sallıyorlar.Hangisi??? Buna bir son verilse artık gerçekten patolojik bir hal almaya başladı.
Ne bilgisi be baba.. Sıkıyor işte bir yanından

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hoca geçen sefer olduğu gibi açıklama tonuna devam etmeli. Taraftar Okan hocadan yana, yönetim iyice sıkışmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt