- 16 Haziran 2010
- 202.830
- 154.547
- 6.838
Guido gelse bizim Torreira mutluluktan aglamaya baslar. Onun kadar mucadele eden, kosan ve topu sanki cimbiz ile rakibinden kapan bir oyuncu ile oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimi alsak olmaz kibugün united ile oynasak o gecislere wendel yine çözüm olmaz
hoca topu iyi kullanalım istiyor demek ki
Dalga geciyorlar resmen ben böyle bisey görmedim abv
Onunda işte bonservissiz filan olması lazım yoksa onu da çözemezler.Jelert istedi de noldu gittiler çoban doue ile ilgilenip durdular
O adam topu mu birakiyor kimseyle haberini gormedimGuido gelse bizim Torreira mutluluktan aglamaya baslar. Onun kadar mucadele eden, kosan ve topu sanki cimbiz ile rakibinden kapan bir oyuncu ile oynar.
Ben de kıza en son görüşürüz yazmıştımAllahin basiretsizleri 48 saat icinde karar verin diye ultimatom verip hala bekliyor ya
Kim ciddiye alsin ki bunlari
Adam bonservissiz alsınlar. Torreira sakatlanacak diye korkuyorumGuido gelse bizim Torreira mutluluktan aglamaya baslar. Onun kadar mucadele eden, kosan ve topu sanki cimbiz ile rakibinden kapan bir oyuncu ile oynar.
Yedekse tamam ya değilseBu arada burun kıvırdığımız Zeki'den Türk olarak daha iyi yedek sağ bek yok.
Dün @Alper Altun admir yazmistiTorreira guido wendel 3 lusude olur