G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 3.022
- 1.702
- 1.028
üzücü bir durum. bizim muhabirlerde korkakların teki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar ulke ulke dolasip 30 cevabi alip donuyor ben boyle is bilmezlik gormedim yemin ederimRusya'ya neden gittiniz lan
Zulüm nöbeti.
Hoca kendine düşeni yapıyorOkan burukta yangini engelliyor.Kendi sirtini dayadigi özbek yağ gibi kayar düşersin hocam.

la ne ugrasiyorsunuz o zaman
Aday yok ki ahbab. Koskaca camianın son 10 yılında 5 yıldır dursun var.Baskın seçim yapar.![]()
çok değil 15 gün sonra herkes bu moda gelecek, 1-2 haftadır söylüyorum çok net, kimse gelmesin kimse gitmesin.Kimseyi almadan satmadan devam etmeyi kabul ediyorum çünkü bunlar bok edecekler yerlileri satacaklar yerlerine dolgun maaşlı adamlar gelecek en azından ziyech zaha kampta yer aldı daha iyi olacaklar yunus geldi Berkan da geçen sene avrupada yoktu oda geldi dubois geldi . Bunlar bok edecekler hiç bir şey yapmasınlar 20 ye falan barış satacaklar keremi 10 a falan bırakıp yunusu kiralık verip saçma sapan adamlar alacaklar yoksa
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Floryadan gelecek parayı kırdırdığı an vınlar anca bir ihtimal gerisi zor2 seneyi her türlü bitirir, geçmiş dönemde ağzına etti kulübün yine istifa etmemişti.
Nazifoğluyla yaşattıkları da çabuk unutulmuş.
Özbek liseli ve büyük abilerden biri. Liseliler izin vermez öyle bir muhalif oluşuma.Erden Bey muhalif olmalı, erken seçime gidilmesinin yolu buradan geçiyor. Erden Bey'in yönetim kadrosu oluşturup başkanlık düşüncesi bile taraftarı ateşler, mevcut yönetimi sıkıştırır. Yoksa çok ciddi rezillikler yaşayacağız. Erden bey bir nebze işleri değiştirebilir, GK'da Dursun Özbek destekleniyor ama taraftarın %80'ninin ortak fikrine karşı pek bir şey yapamazlar, bunu Elmas yönetiminde gördük.