Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasarayın orta saha sorunu 20 milyonluk bir sorun değil

evet 1 ay filan olur mu diye 20lik adamların peşinden koşulabilir ama aradığımız profil için 10-15 arası da oyuncu rahatlıkla bulunur

GPDQ4TDXIAA7YQT

Çözerler ya rahat olun. :asd:

Kimseyi almadan satmadan devam etmeyi kabul ediyorum çünkü bunlar bok edecekler yerlileri satacaklar yerlerine dolgun maaşlı adamlar gelecek en azından ziyech zaha kampta yer aldı daha iyi olacaklar yunus geldi Berkan da geçen sene avrupada yoktu oda geldi dubois geldi . Bunlar bok edecekler hiç bir şey yapmasınlar 20 ye falan barış satacaklar keremi 10 a falan bırakıp yunusu kiralık verip saçma sapan adamlar alacaklar yoksa

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimseyi almadan satmadan devam etmeyi kabul ediyorum çünkü bunlar bok edecekler yerlileri satacaklar yerlerine dolgun maaşlı adamlar gelecek en azından ziyech zaha kampta yer aldı daha iyi olacaklar yunus geldi Berkan da geçen sene avrupada yoktu oda geldi dubois geldi . Bunlar bok edecekler hiç bir şey yapmasınlar 20 ye falan barış satacaklar keremi 10 a falan bırakıp yunusu kiralık verip saçma sapan adamlar alacaklar yoksa

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok değil 15 gün sonra herkes bu moda gelecek, 1-2 haftadır söylüyorum çok net, kimse gelmesin kimse gitmesin.

Erden Bey muhalif olmalı, erken seçime gidilmesinin yolu buradan geçiyor. Erden Bey'in yönetim kadrosu oluşturup başkanlık düşüncesi bile taraftarı ateşler, mevcut yönetimi sıkıştırır. Yoksa çok ciddi rezillikler yaşayacağız. Erden bey bir nebze işleri değiştirebilir, GK'da Dursun Özbek destekleniyor ama taraftarın %80'ninin ortak fikrine karşı pek bir şey yapamazlar, bunu Elmas yönetiminde gördük.
Özbek liseli ve büyük abilerden biri. Liseliler izin vermez öyle bir muhalif oluşuma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt