- 1 Ağustos 2009
- 46.578
- 48.843
- 4.708
Nargilen bendenKeşke Suriyeli olsaydım Onur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nargilen bendenKeşke Suriyeli olsaydım Onur
Wendel yemZenit taraftari Wendeli gonderirseniz ananizi belleriz diyor twitterda
O iş zorNargilen benden
Banlayışınıneyini seviyon lan recep sevilir mi?![]()
Bu forumda köpek olmayanı isteyeni gördüm bunu görünce daha da korkmaya başladım ben reis yavKeşke Suriyeli olsaydım Onur
Sakın Hatipoğlu gibi biriyle gitme. Ben torun severken sen daha söz gününü ayarlayamazsinKiz istemeye gitcem hala transfer yok
sezon bitti, onumuze bakalim
8-Jelerti 21 yaşında futbolu bırakma noktasına getirmeleri1.5 ayda yaşanan rezillikler;
1- Okan hocanın Dursunun gazıyla transferlerle coşacağız bütçemiz var demesi.
2- İbrahim Hatipoğlu’nun Oğuz çok iyi oyuncu keşke Galatasaray’da oynasa demesi, sonrasında Oğuz’un Fenerbahçe’ye gitmesi
3-Anlaşma zeminine gelinmemiş oyuncular için Manchester ve St Petersburg’a gidilmesi ve bunu muhabirlere duyurarak sanki oyuncuları alıp gelinecek beklentisi yaratılması
4- Doue gibi profesyonel 30 maçı olan futbolcu için 1.5 aydır görüşmelerde bulunulup ha bugün ha yarın diye menajerlerin kucağına düşülmesi
5- Doue transferi gitmemesine rağmen yancı gazetecilere bitmiş gibi haber yaptırılıp, transfer bitmemesine rağmen Jelert transferinden vazgeçilmesi
6- Zenit ve Rennais kulüplerinin paylaşımlarıyla Galatasaray’ın ağırlığının yerle bir edilmesine izin verilmesi
7- Haluk Yürekliye transfer listesinin alenen gösterilmesi
vsvs devam eder bu liste.
Niye şaşırıyon ki kanksBu forumda köpek olmayanı isteyeni gördüm bunu görünce daha da korkmaya başladım ben reis yav![]()
Aynı anda geldiniz heYaprak döker bir yanımız
Bir yanımız bahar bahçe
Bari aslan olmayı isteyin yavNiye şaşırıyon ki kanks
Mesela Danimarka'da ki köpekler bizden daha şanslı değilmi![]()