Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haziran 1de herhalde fener şamp demiştim, yavaş yavaş hepiniz söylediğime geleceksiniz. Tek mevzu transfer değil.

Seçileli 2 ay oldu yeni yönetim, Galatasaray’a kattıkları hiç bir şey yok bu süreçte. Yeni seçilmişsin, tekrar seçilmişsin, insanda motivasyon olur.
Biliyorum, muhalefet etmemiştim ama bu kadarda pişkin olacaklarına ihtimal vermemiştim, yönetimin basiresltsizligi+ 2 yıl üst üste şampiyonluk yanında oyuncularımıza olan yoğun ilgi birkaç oyuncumuza doygunluk ihtimalini de tetikleyecek gibi

1721503781611.webp

Olası Davinson,Barış,Kerem satışları bu yönetime yaptırılmamalı.

Olası Davinson,Barış,Kerem satışları bu yönetime yaptırılmamalı.
endişem o

saçma sapan pazarlama becerisinden uzak bir şeylere anlaşacaklar sıcak para için
gidip onuda taraftar baskısından etkilendikleri için pahalı kontratlara dökecekler

2 yılın çabası uğraşı çöp olur öyle durumda.

Biliyorum, muhalefet etmemiştim ama bu kadarda pişkin olacaklarına ihtimal vermemiştim, yönetimin basiresltsizligi+ 2 yıl üst üste şampiyonluk yanında oyuncularımıza olan yoğun ilgi birkaç oyuncumuza doygunluk ihtimalini de tetikleyecek gibi
Taraftara açıklama yapması gereken kişi geçenlerde konuşup bunlar taraftar değil deyip üstüne hakaret etti, neyi tartışıyoruz biz yav

Önceki Dursun dönemi de böyleydi, adamın oteli aranıyordu her gün, pişkinin önde gideniydi.

Bak net bir örnek vereyim, orta sahaya Dombele geldiği günden 1 gün sonra çıkıp açıkça tüm süreci ET anlattı di mi? Kötü günde bunu yapan kaç yönetici gördün, adam sorumluluğu üzerine aldı direkt.İcraat yok, iletişim kötü eee nerden tutacağız?

Ocakta bu oyuncu bize yazilmisti. Herhalde Yakup yazmisti. Ne durumda acaba.

Dursun bağırıyordu başkan benim transferleride ben yaptım diye… çıkıp konuşsana başkan…

Sen istediğin kadar başarıdan bahset, Erden Timur olmayınca takke düştü…

Basarisiz olmayi beklemiyo muyduk ya elestirmek icin
Yazdıklarım anlaşılmamış sanırım. Öncelikle transferler neden bitmedi diye yaygara koparmıyorum. Benim derdim yönetim ile taraftarın arasındaki sorunların çözülmesi. Burada itidal çağrısında da bulunsam sizler bunu kabul etmiyorsunuz. Sıradaki çağrım da yönetime. Ayrıca defolun gidin de demiyorum. Çıkın açıklama yapın ortamın gerginliğini alın diyorum. Sonrasında da olacakları söylüyorum. Aslında biraz da kızım sana söylüyorum gelinim sen işit de diyorum. 5 transfer de gelse şampiyonluk gelmez diyorum. Çünkü şu anda taraftar bir düşman olarak görüyor yönetimi.

Başında da söyledim bana kalsa transfer niye gelmedi diye yangın yapmam. Ama ortada gereksiz bir yangın varken çıkıp da ortamın gerginliğini almaya çalışmayan yönetime de saydırırım.

Sanchez’e 15 teklif gelse satar bunlar.

İş bilmez Cansun yönetimi gibi Jardel’i 5’e satıp 3 tane orman kaçkını alan.

Emin’i 2.5’a, Sanchez 15-16’ya, Barış’ı 20-25’e satıp yerine de 30+ artıkları alıp rahatlarlar.

Urfa Saray yaptılar kulübü. Neyin diyeti anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt