Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.315
- 2.991
- 698
Foot Mercato'da öyle bir haber yok nasıl çıkıp yayılıyor bu haberler anlamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro kaliteli ve karakterli futbolcular ile dolu. Geçen sene sansimizda yaver gitti. Bu senede en az 60 maç yaparız.Allahtan mevcut kadro iyi, napalım onlarla devam
Zeki yemZeki Çelik'i alabilirlerse o bile başarıdır, becereksizler... Bi de Roma turu yapsınlar oranın tadına baksınlar.
Hiç vakit kaybına gerek, yarından itibaren yönetim istifa çalışmaları başlasın. En kısa zamanda istifa ettirilmeliler. Gerekirse transfer yapmayalım, yeterki bu reziller elimizdeki topçuları komisyon için ederinin altına satmasınlar.
İstifa hayatta etmez dursun baskan
Fake aslında iyidir yangına benzin dökülür tepkilerin dinmemesi lazım çünkü bu yönetime bu müstehak az bile yapılıyor...Fake haberler devam ediyor.![]()
Güvenilir yedek de çok önemlidir ben ne diyorum sen ne diyorsun aga. Yerli olacak bir de kim olcak Toreyra yedeği Taylan mı.Berkan in yerini dolduracak derken?Torreira demek istedin sanırım .Berkan bildigimiz kadarıyla yarım sezon İtalya'da bomboş geçen devre arası gelen birkaç maç gol atan bir oyuncu.