Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeki Çelik'i alabilirlerse o bile başarıdır, becereksizler... Bi de Roma turu yapsınlar oranın tadına baksınlar.

Hiç vakit kaybına gerek, yarından itibaren yönetim istifa çalışmaları başlasın. En kısa zamanda istifa ettirilmeliler. Gerekirse transfer yapmayalım, yeterki bu reziller elimizdeki topçuları komisyon için ederinin altına satmasınlar.

Biz neden her transfer dönemi bu çileyi çekiyoruz

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç vakit kaybına gerek, yarından itibaren yönetim istifa çalışmaları başlasın. En kısa zamanda istifa ettirilmeliler. Gerekirse transfer yapmayalım, yeterki bu reziller elimizdeki topçuları komisyon için ederinin altına satmasınlar.

İstifa hayatta etmez dursun baskan

Foot Mercato'da öyle bir haber yok nasıl çıkıp yayılıyor bu haberler anlamıyorum.
Bunlar etkilesim icin her gun bir kac tane kolpa tweet atarlar, zaten haberin icerigini twitter arama motorunda ararsan hep ilk mesaj bunlardan biri cikiyor

1721505899633.png

Doue baştan beri gelmekte isteksiz vazgeçilmesi en doğru olanı ki zaten beceriksizler almayı da beceremedi jelert bize gelmeye istekli tekrar ona dönülsün tabi artık kabul ederlerse zira adamları bırakmış olduk doeye dönünce

Wendelde bizimkiler belli ki uzun vade taksit istiyor zenitte kabul etmiyor o iş de sıkıntı o kadar para girişi oldu iki adam alamadılar elektrik faturasını ödeyemeyenler dünya para harcadı bizimkiler de böyle kaçınıyor para harcamaktan nasıl iştir anlamak mümkün değil

Berkan in yerini dolduracak derken?Torreira demek istedin sanırım .Berkan bildigimiz kadarıyla yarım sezon İtalya'da bomboş geçen devre arası gelen birkaç maç gol atan bir oyuncu.
Güvenilir yedek de çok önemlidir ben ne diyorum sen ne diyorsun aga. Yerli olacak bir de kim olcak Toreyra yedeği Taylan mı.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu tarz paylaşımları görünce mecburen foot mercato hesabına, sitesine girip kontrol etme gereği duyuyorum. Misal bu haber yeni mi yoksa öğlen Santi'nin girdiği haber üzerine atılan etkileşim tweeti mi?

Yani bu sayfaların tweetleri atmadan önce bir kontrol etsek daha sağlıklı olur görüşündeyim ama forum neticede, yasak yoksa ve kaynak yazıyorsa paylaşmanız da doğal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt