Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek yönetimi için taraftarın bir kıymeti harbiyesi yok gibi görünüyor , sadece para getiren potansiyel müşteri taraftar onlar için.
Meyve veren ağaç taşlanır bunu hepimiz biliyorduk zaten ama Erden Timur gibi bir figürü kıskanıyorsan gayeniz de Galatasaray ise şayet en az onun kadar başarılı olmanız gerekiyor ki iyi niyetli misiniz art niyetli misiniz bunu camiada kamuoyu da anlasın.
Galatasaray tarihinin hiç kuşkusuz en art niyetli başkanı Dursun özbektir ben nezdimde bunu zaten geçtiğimiz dönem gayet kanıtlamıştı , Adnan polatta kötüydü Özhan Canaydında kötüydü ama onlar beceri eksikliğinden ötürü kötülerdi bu bambaşka bir boyutta.
2.başkanı Metin Öztürk'e gelelim Galatasaray tarihinde bu minvalde asbaşkan olmuş mudur açıkçası onu da hatırlamıyorum Ali Dürüstlerden geldiğimiz nokta gerçekten çok üzüntü verici.

Az önce Burhancan kulüpte limit yok dedi. Next station: Limitler yok. Hayırlı uğurlu olsun.

Tarih 15 Haziran 2024
Kampa kadar yetişecek > İyi oyuncular için Euro 2024 bitişini bekliyoruz > Limitler yok Şampiyonlar ligi gruplarına kalmamız gerekiyor > Son gün fiyatlar ucuzlasın yıldızlar geliyor demiştim.
k5j00tm.jpg
0 bonservisi oyuncu almışız rakibin 50 milyon euro harcamış onların limit problemi olmuyorken bizim mi limit problemimiz var. Daha diğer küçük ortaklarının yaptıkları transferlere girmiyorum bile. Şu yönetimi bu kadar savunma durumuna gecmeseniz taraftarfa tepki göstermez size ama hak ediyorsunuz tepkileri.

Dursun Galatasaray ın gelmiş geçmiş en kötü başkanıdır. İlk seçildiği günden bugüne görüşüm hiç değişmedi..Sırf inşaatan anlıyor bürokrasi ile arası iyi diye sıkıştıkça bu adamı başkan yapıyor koskoca camia.. Yazıklar olsun.. O kadar ki diğer başkanlar adamı ciddiye almıyor, taybeyaz geçiyorlar hatta.. 2 seneyi doldurabileceğini sanmıyorum ama bize ciddi kan kaybettirecek...

Nasi kurtulacaz biz bunlardan ? 2 sene daha bunlara katlanmak imkansiz ya aklini kaybeder insan ilk donemine bile rahmet okutacak bu herif

0 bonservisi oyuncu almışız rakibin 50 milyon euro harcamış onların limit problemi olmuyorken bizim mi limit problemimiz var. Daha diğer küçük ortaklarının yaptıkları transferlere girmiyorum bile. Şu yönetimi bu kadar savunma durumuna gecmeseniz taraftarfa tepki göstermez size ama hak ediyorsunuz tepkileri.
Limit problemi herkeste var isteyen delebiliyor isteyen kendine siper edip taraftarın aklıyla oynuyor beşiktaş'ın 35-40 m euro arası limiti var zaten Rafa + İmmobile 12 m euro maaş ödüyor üstüne Musrati 12 m euro bonservisi eklendi ama buna rağmen durmuyorlar devam ediyorlar.

Akıl değil vizyon... Kulübün cebinde 13.5 m euro para kaldı yönetim bu parayla Galatasaray adasına tadilat yapacaktır.

Dinazor üyelerimizin mutluluğu her zaman taraftarımızdan önemlidir.

marsilyada aynı sd mi var acaba alexiside almışlardı elimizden bayada yararlandılar iyi transfer yapıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt