Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isin komik yani sadece transfer yapmayı beceremiyor degiller, satışta yapamıyorlar.
Becerebildikleri hicbirsey yok,lan bari eldeki gereksizleri satmayı başarın
Gereksizleri satacam derken gereklileri sataralar aman dur diyeyim:

caktirma_2072396.gif

Inanmak değil, realist olmak.

Thuram bana 10 miyon euro maaş verseniz bile Türkiye'ye nah gelirim demiş, Hatipoğlu da çıkıp bu transfer imkansız dedi.

Hojbjerg soruldu, kafasında Türkiye yok dedi.
Tamam işte onun söylediklerinin aynısını bizde söylerdik. Ne farkı var herhangi birimizden. Ne iş yapıyor orda o arkadaş. İşi ne, gitsin uğraşsın çabalasın ikna etsin, fiyat düşürsün, Erden Timur genç yaşta sağlığını kaybetti bu şeklide uğraşmaktan.

Hatipoğlu: aloo, ses geliyor mu?

Thuram: qui est-ce?

Hatipoğlu: Cenk, bu Fransızca konuşuyor az sen bir baksana.

Cenk: Bonjour, Je m'appelle Cenk Ergun et à côté de moi se trouve le directeur du football de Galatasaray, Ibrahim Hatipoğlu.

(Yanında sesli şekilde)
Hatipoğlu: Yes, I'm İbrahim from Galatasaray.

Cenk: Abi az sus, anlamıyorum ne dediğini.

Thuram: Galatasaray, Türkiye?

Cenk: c'est exact. Veux-tu venir en Turquie?

Thuram: Je n'ai pas envie de jouer au football en Turquie.

Cenk: abi bu gelmem Türkiye'ye diyor.

Hatipoğlu: Hojbjerg'i bir arayım en iyisi sen kapat telefonu.

Hatipoğlu: Hi Pierre how are you. I understand you want to leave Spurs. How about playing for Galatasaray in Türkiye? Great stadion, amazing fans. We have Mauro, Lucas, Mertens, Nelsson also a friend of yours.

Hojbjerg: Thanks for the offer man i appreciate it , but I'm thinking of Serie A, La Liga or Ligue 1. Playing at the Turkish Super Lig is not my main objective.

Hatipoğlu: Cenk şuna birşey desene çabuk.

Cenk: Hi Pierre don' t hang up. I can make you a great offer, 4 year contract, salary will be 5 million euros per year, no taxes, also a great place to stay with sea side mansion.

Hojbjerg: Thanks but I have to decline.

Max bu kadarı geçer bunların arasında

1 nebzede olsa umudum vardı, artik yok oldu, gercekten şoktayim

Hayir Kaan Ayhanda sakat anasini satayim saglam olsa tamm diyecem

Benim şahsi tahminim, gerçekten Doue mevzusu bitmişti ama bizimkilerin nasıl kolay manipüle edilebilecek kişiler olduklarını oyuncu ve kulüp tarafı anlayınca bence extra isteklerde bulundular son dk. Başka türlü bitmemiş bir transferi artık GS'ın oyuncusu tarzında basına servis etmenin en ufak bir mantıklı açıklaması olamaz.

Mehmedim senide çıldırttılar yangına hoşgeldin.
Valla canım sıkılıyor artık, bu taraftarı bu kadar sinir etmeye ne hakları var ya. Boey gideli ne kadar oldu o günden itibaren sağ bek transferine başlamak gerekiyordu , Ndombele ile yolların ayrılacağını ne zamandır biliyorlardı o gün den itibaren orta saha işine girmek gerekiyordu. Bu yeni oluşan birşey değil ki, lig biteli kaç gün oldu halen bir şey yok ortada . Kafayı yicem

Önce Hatipoğlu’nu böyle şişirdiler şimdi de bu Hakan Sarıöz’ü, zaten yönetimdekilerin bazıları GSYİADcı, kendilerine bir alan oluşturuyorlar kulüpte, umarım en yakın zamanda divanda gündeme gelir bu konu.
2. başkanımız 1. olmak için elinden geleni yapıyor anladığım kadarıyla.1.de floryayi satıp benden sonrası tufan modunda. Arada barış falanda satıp cepleyecek sanirim

Yönetim boş yere eleştiriliyor, uğur ne biliyor ki yav hem o dediği paraların hepsinin geldiği ne malum. Erden timur mevzularıda yalan dursun başkan yalanlarla çarpışıyor resmen, adamı yemeye çalışıyor erden timur tayfa

:asd:

Şimdi Rusyada arkadaşla yaziştim Rus medyasinda Wendell Gs haberi bile yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt