Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdülkerim'i yerine oyuncu almadan nasıl zikredebilirsin ki? Sol stoperin varmı oynatabilecek.Kaan deme Allah peygamberaşkına kusacağım artık.Tete hatta Abdülkerim ile işin içinde olabilir Zenit pazarlığında
Bence son fener maci bizi cok yanilttiWendel de gelir büyük ihtimal o spacedeki adam brezilya pazarına hakim teteyi de kimse bilmezken ilk o söyledi aldılar diye torreria-wendel üstüne bi de mertens fiziksel olarak çok yumuşak kalır derbiler hariç sıkıntı olmaz da derbilerde net eziliriz
Breivik'e kurban olalım.Keşke daha ilk gün onu almış olsaydık "sakat değilse eğer, kurtuldu diye biliyorum" bizi ancak o paklar.Bissaka'dan Jelert'e geldiysek Mctominay'dan Breivik'e falan geliriz maksimum. Hiç umudum kalmayacak malesef buradan boş dönmüşlerse.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Dostum mevzu bize yaramaması değil bu lavuk yönetimin alamayacağı saçma sapan adamlarla günler aylar geçirmesi. Madem bu bantta transfer yapacağız ilk 2 hafta çözselerdi. Vizyonsuz puştlar hem taraftarı gaza getiriyor hem vakit kaybettiriyor.Breivik'e kurban olalım.Keşke daha ilk gün onu almış olsaydık "sakat değilse eğer, kurtuldu diye biliyorum" bizi ancak o paklar.
Wendel konusunda bu kaynağa güvenmeyin
Kesinlikle katılıyorum.İşin en tuhaf tarafı başkan transferler hazır dedi.Lig bittikten hemen sonra.Dostum mevzu bize yaramaması değil bu lavuk yönetimin alamayacağı saçma sapan adamlarla günler aylar geçirmesi. Madem bu bantta transfer yapacağız ilk 2 hafta çözselerdi. Vizyonsuz puştlar hem taraftarı gaza getiriyor hem vakit kaybettiriyor.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
MarcaooooAbdülkerim'i yerine oyuncu almadan nasıl zikredebilirsin ki? Sol stoperin varmı oynatabilecek.Kaan deme Allah peygamberaşkına kusacağım artık.
Eskisi olsa haklısın. Ama tüm sezon yattı. üstüne çok fazla sakatlık yaşadı. Senin bıraktığın MArcao değil o Marcao. Küllerinden doğacak diyorsan ona da pekiMarcaoooo![]()