Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yunus'un kiralıklık işi mi kaldı? ya direkt satın ya kadroda dursun. Sokucam artık saçna işlerinize

Wendel konusunda bu kaynağa güvenmeyin

Ekli dosyalar

• IMG_7614.webp
    IMG_7614.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 55
Bissaka'dan Jelert'e geldiysek Mctominay'dan Breivik'e falan geliriz maksimum. Hiç umudum kalmayacak malesef buradan boş dönmüşlerse.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Wendel de gelir büyük ihtimal o spacedeki adam brezilya pazarına hakim teteyi de kimse bilmezken ilk o söyledi aldılar diye torreria-wendel üstüne bi de mertens fiziksel olarak çok yumuşak kalır derbiler hariç sıkıntı olmaz da derbilerde net eziliriz
Bence son fener maci bizi cok yaniltti
O macta ezilmemizin nedeni tamamen psikolojik bizi topcular sahaya nasilsa sampiyon olduk diye cikti

Yoksa Toreria ismaile ezilmez mertens symanzkiye hic ezilmez symanzkiden fazla kosan basan oyuncu bir fred var wendel gelse frede ezilmez

O mactan sonra herkes eziliriz diyor manchester macinda kaan oynadi ezilmedik ilk fener macinda demirbayla mertensle ezilmedik

Yani ezilip ezilmemekten ziyade konsantre olmak ve maci istemek olayi

Onlarin sezonj affetirme maciydi asiri motive oldular kazandilar bizde sahada yuruduk

Bissaka'dan Jelert'e geldiysek Mctominay'dan Breivik'e falan geliriz maksimum. Hiç umudum kalmayacak malesef buradan boş dönmüşlerse.

Breivik'e kurban olalım.Keşke daha ilk gün onu almış olsaydık "sakat değilse eğer, kurtuldu diye biliyorum" bizi ancak o paklar.
Geçen sezon Paredes işi yatınca direkt onu getirecektik.Hiç düşünmeden.Onda bile geç kaldık.
Biz uçuyoruz kaçıyoruz sonra akşam pazarına kalıyoruz.Ne çıkarsa bahtımıza.

Breivik'e kurban olalım.Keşke daha ilk gün onu almış olsaydık "sakat değilse eğer, kurtuldu diye biliyorum" bizi ancak o paklar.
Dostum mevzu bize yaramaması değil bu lavuk yönetimin alamayacağı saçma sapan adamlarla günler aylar geçirmesi. Madem bu bantta transfer yapacağız ilk 2 hafta çözselerdi. Vizyonsuz puştlar hem taraftarı gaza getiriyor hem vakit kaybettiriyor.

Cenk bey hayali transferler üzerinden Avrupa turu yapsın ama kulüp ödesin parayı. Ulan Dursun yatacak yerin yok.

Dostum mevzu bize yaramaması değil bu lavuk yönetimin alamayacağı saçma sapan adamlarla günler aylar geçirmesi. Madem bu bantta transfer yapacağız ilk 2 hafta çözselerdi. Vizyonsuz puştlar hem taraftarı gaza getiriyor hem vakit kaybettiriyor.

Kesinlikle katılıyorum.İşin en tuhaf tarafı başkan transferler hazır dedi.Lig bittikten hemen sonra.

Yönetilemiyoruz. Bu kulübe gerçekten bir ihtilal lazım. Her sene lise mezunu üye sayısı kadar dışarıdan üye alınması lazım. Sırf Galatasaray lisesi mezunu diye Cenk'e katlanmak zorunda mıyız yahu? Yönetim desen baştan karaya vurmuş Dursun'a içeride itiraz edecek bir kişi bile olduğunu sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt