- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Gibi nöbet
hepsi kapalı nası acacam ben bunları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelir ama o bariyeri artık biz umuyoruz sayelerindeprofesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri açıklaması gelir mi?
wendelin gidişine bu yüzden okeyler ama biz istedikleri parayı veremiyoruz.Torino'nun merkez orta saha oyuncusu Ivan Ilic, Zenit'e transfer olacak. Kulüpler 22 milyon € bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardılar. Sırp oyuncu Zenit'ten sezon başına net 3,5 milyon € kazanacak."
mönye mutlu etmez gibi.lan toma münye boşa çıkmadı mı basın parayı alın işte ne bekliyorsunuz , kimseyi alacak gücünüz yok işte
Adamlar sabah 6 uçağıyla dönmüş zaten.wendel bu arada fedakarlık yapmış diyolar baya gelmek istitormuş. alamazlar ise dönmesinler istifa etsinler
oliviera'yı verelim hem mourinho'nun eski öğrencisi zatenFb de ortasaha alacak ama hiç isim çıkmıyor. Belliki onlarda aynı oyuncuların peşinde. Bizim listemizle onlarınki aynı.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yetki verdikleri menejerler pazarlığa devam ediyorlarmışAdamlar sabah 6 uçağıyla dönmüş zaten.
Verebildiğimizi istemelerini bekliyeceğiz demek kiwendelin gidişine bu yüzden okeyler ama biz istedikleri parayı veremiyoruz.
Bunlara inanmıyorum ben rengim
Sabah erken dönmeleri işin olumlu gittiğini gösterir oyuncu ikna olmasa biraz daha kalır oyuncuyu ikna etmeye uğraşırlardı oyuncuyu ikna edip teklifi verip düşünün deyip dönmüşler belli ki