Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.339
- 30.160
- 1.988
Osimhen i satıyorlar mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Direk kabul
yıllık 10 verecek misin taliscaya?Zşyechi şutlarım taliaca gelsin gram ısınamadım ziyeche
bence mevcut kulüp zam yapsın istiyor olabilirlerTaliscayı birine çakacak menajeri 10m euro yıllığa onun yolunu yapıyor. Kariyerinin prime dönemini çinde arabistanda geçiren oyuncudan bir halt olmaz
Zşyechi şutlarım taliaca gelsin gram ısınamadım ziyeche

Hocam bir denemek için yorum atabilir misin
fındık yağı ve badem yağı varken olmazErdem Timur diye birini tanıyorum olur mu
26 Haziran 2024
Türkiye'de Acun, Hurma, Ahmet Bulut vs. gibilerin içinde olduğu bir menajer ağı olduğunu düşünüyorum. Sezon içindeki transfer sirkülasyonlarına bakınca bunu sezmek zor değil. Bunlardan biri olan Acun Fener'e yönetici oldu. İstedikleri gibi yönlendiriyorlar iştiraki oldukları kulüpleri. Bu sebeple yurt içinden parlamış bir yerliyi bize bırakmamak için her türlü zorluğu çıkaracaklarını düşünüyorum. Bu yüzden uygun maliyetli yurt içi yerli transferi beklemiyorum.
Bizim kadroyu zayıflatmak için geliştirdikleri bir çok stratejiden biri de kaliteli yerlileri almamızı engellemek. İyi ki Barış ve Kerem beklenmeyen sıçrayışlar yaptı son sezonlarda. Onlar sayesinde yerli konusunda elimiz rahatladı.
Çok kral adamsın çok duamı aldın hocam düzeldiDüzeldi mi?