- 28 Temmuz 2011
- 9.794
- 15.222
- 2.433
Yap aslanım showunu
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Polis de memur askerde doktor da .Bu geldin çaylar gitsin çaylar kısmı bizde yok .Çalışma zorluğu yıpranmışlıktandur belkilim.Rahatlıktan ziyadeMemur hayatini birakmak kolay olmasa gerek, gelsin caylar gitsin caylar
kısaca bu adamdan top toplayıcı bile olmaz.BErbat bir futbolcu küme düşen takımda bile doğru düzgün oynayamadıMeselesi fizik eksikliği değil savunma bilmemesi adama yapışamıyor.Poposunu koyamıyor birlikte koşarken omuzunu sürte sürte rakibi yavaşlatamıyor.
İşin garibi bırak fazla temaslı oynamayı rakibe deyemiyor .Eğer rakib kazımcandan kurtulmak isterse çok ama çok rahat geçiyor .Ama arda güler gibi üstüne gidip yavaş ve statik çalımlamaya kalkarsa o zaman başarılı olabilir.
Kademe bilmez temaslı oyun bilmez markaj bilmez öğrenebilir mi ? Zor.Yerinde olsam özel defans hocası tutup sabah akşam çalışırdım.Rakip karşılama temasla rakibi yorma omuz atma kayarak müdahale .Bunlara çalışsa hız var atletizm var boy var iyi taç atışı varbişeyler olur
Sen ne işle meşgulsun rtaşbenim kafa gitti dogru, burda saat 15:50 daha
Polis de memur askerde doktor da .Bu geldin çaylar gitsin çaylar kısmı bizde yok .Çalışma zorluğu yıpranmışlıktandur belkilim.Rahatlıktan ziyade![]()
Ben IT Engineer rdas, türkcesini bilmiyomSen ne işle meşgulsun rtaş
Yap aslanım showunu
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sanırım bu Zenit İlic için ödedikleri bonservisi bizden almaya çalışıyor
Ben IT Engineer rdas, türkcesini bilmiyom