Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Höjbjerg'in Galatasaray'a transferi konuşuluyor. Bu seni mutlu eder mi?

Victor Nelsson: "Bu gerçekleşirse herkesin mutlu olacağını düşünüyorum. Avrupa Şampiyonası öncesi onunla konuştum ama dediğim gibi onun kararı... En doğru kararı verecektir."

Meselesi fizik eksikliği değil savunma bilmemesi adama yapışamıyor.Poposunu koyamıyor birlikte koşarken omuzunu sürte sürte rakibi yavaşlatamıyor.
İşin garibi bırak fazla temaslı oynamayı rakibe deyemiyor .Eğer rakib kazımcandan kurtulmak isterse çok ama çok rahat geçiyor .Ama arda güler gibi üstüne gidip yavaş ve statik çalımlamaya kalkarsa o zaman başarılı olabilir.
Kademe bilmez temaslı oyun bilmez markaj bilmez öğrenebilir mi ? Zor.Yerinde olsam özel defans hocası tutup sabah akşam çalışırdım.Rakip karşılama temasla rakibi yorma omuz atma kayarak müdahale .Bunlara çalışsa hız var atletizm var boy var iyi taç atışı var😂 bişeyler olur
kısaca bu adamdan top toplayıcı bile olmaz.BErbat bir futbolcu küme düşen takımda bile doğru düzgün oynayamadı

dk5 çizgiye inip orta yaptı yerden , forvetin çok uzağına direk muslera aldı . Kimse de rahatsız etmemişti oysaki , çok rahat kaldırabilirdi topu > Jelert -1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt