- 18 Mayıs 2011
- 52.995
- 56.876
- 4.613
Tedaviye gerek yok Wendel alınırsa birşeyim kalmazMehmetim seni tedavi ettirmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tedaviye gerek yok Wendel alınırsa birşeyim kalmazMehmetim seni tedavi ettirmeli.
Oguz 6 değil mi bonservisKiralama bedeli oguzun 4 senelik maliyetiyle ayni bonservis dahil asagi yukari
Kim daha fazla katki verecek gorecegiz
Gelsin piyasada yerli kalmadı gelsin.Yusuf yazıcı ister misiniz anketi gelsin mi
Takiminda baris kerem varken yerli kanatlar sallamak baya komik olmus
Zaha ziyech tetenin 3te biri 5te 1ine falan oynuyor cocuklar
Tamam yillik da 1 falan desen 10 civari isteOguz 6 değil mi bonservis
Arda atleticoda full kanat oynadi ne alaka yawYurtdışına açılan ve başarılı olan, iz bırakmış oyuncularımızın hiçbiri kanat değil buna Arda Turan da dahil. Yurtdışına gidince orta sahaya evrilmişti.
Gurbetçi oyuncularımız arasında bile iyi kanat yok.
Arda atleticoda full kanat oynadi ne alaka yaw
O gün itibariyle sadece bonservis ödeyemediğimiz için olmadı.Sanırım sadece icardiyi gösterebildik.Ondan ötürü Fred işi gerçekleşmedi yoksa sürekli bizimle ismi geçiyordu.Rakipte öyle başladı bu işe. Tete Dombwele Zaha ziyech hep bedava olarak görmelisin o gün itibariyle.Zanyolo Tete Dombele mombele işine girmeden Fred'i alacaktık 15 basıp geçen sezon
Wendel hayırlı olsun, Ilic transferinin netleşmesi bekleniyormuş sonrasında bırakıyorlar.
Yanlis hatirliyosun uzatmayalim istersen orkuncumNasıl kanat yau full serbest 10 takıldı adam. Barcelona'da da aynı şekilde oyuna girdiğinde İniesta'nın yerine oynatıyorlardı hücumcu orta saha olarak.
Oy wendele wendele ateṣ de duṣtu ergene(cenk ergun)Beşiktaş Wendele salça olmuş
Orasini ben soylemimGalatasaray’dan henüz teklif gelmedi diyor, dün St Petersburg’da ne yaptı bunlar ?