Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
yöneticileri sabihada karşılayacak durs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle haberciliğe cidden bişey soylicem ban yicem yeteer ya yeteerrHaluk Yürekli: "Okan Hoca, Doue’yi 1 numaraya koydu."
Yarin belli olsun bu is bikkinlik geldi bana.Jelert gelecek abi ,bu kesin
Jelert'e 14 milyon istiyorlarmış cidden dünya futbol piyasasında enflasyon var baya baya.
bizde hâlâ 20, 25 e sanchez ve barışı satarsak iyi para diyoruz
Cocuklar Galatasaray kazaninca Galatasarayli olarak devam eder yoksa baskasi kandirabilir.Alper admir bu sene Avrupa'yı gectim sampiyonlukta bekleme. Zamanını çocuğuna harca
oyuncu istiyor ...menajerine bizimkiler mama vermiyor işte. olay orda.Ama oyuncu bizi istemiyor lale
İcerde ajanlar mi varCocuklar Galatasaray kazaninca Galatasarayli olarak devam eder yoksa baskasi kandirabilir.
Lan yürü gitGökhan Dinç: "Ben Davinson'u 20 m euro'ya veririm, her türlü stoper bulurum eğer 30 m euro verseler kurdelesini ben bağlarım."
Fred transferinde de kıllanmıştım ben kanks yavHaluk Mctominay, Hojbjerg gibi isimlerin olması imkansıza yakın diyor olacaksa bile en erken transfer döneminin sonu olur diyor.
Evetİcerde ajanlar mi var
Nah bulursunGökhan Dinç: "Ben Davinson'u 20 m euro'ya veririm, her türlü stoper bulurum eğer 30 m euro verseler kurdelesini ben bağlarım."
Bitmeyen tesisleri gösterdiysek beklemesi normal adaminDoue’ye sundugumuz proje ikna edici degilse uzasin diyecegim de bizimkiler acaba nasil bir proje sundular
Hadi lan ordan sinsi tinerciGökhan Dinç: "Ben Davinson'u 20 m euro'ya veririm, her türlü stoper bulurum eğer 30 m euro verseler kurdelesini ben bağlarım."
hem wendel hem ilkay yerine ilkay + tempolu genc bir oyuncu alsak ya hatta kopehhagta kim var ordan paket yapalim
Ahahahaha daha bu adamı savunanla cidden boğa güreşi yaparım. Bunlar hepinizle alay ediyorGökhan Dinç: "Ben Davinson'u 20 m euro'ya veririm, her türlü stoper bulurum eğer 30 m euro verseler kurdelesini ben bağlarım."