- 4 Ağustos 2009
- 90.126
- 71.041
- 5.188
Tamam iki sene de stoper arayalım. Bulurmuş.Gökhan Dinç: "Ben Davinson'u 20 m euro'ya veririm, her türlü stoper bulurum eğer 30 m euro verseler kurdelesini ben bağlarım."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam iki sene de stoper arayalım. Bulurmuş.Gökhan Dinç: "Ben Davinson'u 20 m euro'ya veririm, her türlü stoper bulurum eğer 30 m euro verseler kurdelesini ben bağlarım."
Wendel'in hikayesi bu
Babam abim fenerli beni dayım döndürdü fenerden 6 yasinda
Çare belli kovunHaluk Yürekli: "Galatasaray Oliveira, Cicaldau, Tete'ye hep bir çözüm arıyor."
Yürü ordan, 10 m€ kendin verdin alirken. 20ye sattigin zaman yarisi bankalar birligine gidiyor, 5m€ icin davinson gibi stoperimi satacagiz?Gökhan Dinç: "Ben Davinson'u 20 m euro'ya veririm, her türlü stoper bulurum eğer 30 m euro verseler kurdelesini ben bağlarım."
evet 26564153 numarali sag bek girdi listeye
Bunu demesen aklimiza gelmezdiHaluk Yürekli: "Galatasaray Oliveira, Cicaldau, Tete'ye hep bir çözüm arıyor."
15 m korkunç para değil işte günümüzde. yeter ki nokta atışı bir transfere gitsin.bu fakir edebiyatini 35 senedir duyarim ben yeni birsey degilki.![]()
Valla en yakın o duruyor,astro açıdan.hatta imza olayı bile barizYarin belli olsun bu is bikkinlik geldi bana.