Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçinde Nelsson olmayan kadrolara bir tarafımla gülüyorum. Nelsson bu sezon Apo’dan da Sanchez’den de daha fazla süre alacak. Sezon sonu burdayım.

hep tivitte gün içinde dönen isimler.

haberci herif gidicler içinde haber falan öğrenir yönetimden.

gidicilerde hiç çıt çıkmaz ama.

ama gazeteciler.

bunlar gezmeye gidiyorlar benim anladığım. davul zurna ile gidiyorsan son pazarlıkları yapar, alır gelirsin. bizimkiler herkese haber salıp İngiltere'ye gidiyor, gezip yiyip içip geliyorlar. şimdi de arada 7 milyon fark varken Rusya'ya mi gidilir. buradan da yiyip içip eli boş gelirler muhtemelen. bedavadan tatil yapıp dönüyorlar, ne güzel iş valla.

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Doue ve jelert gercekten iyi ve yetenekliler.hangisi gelirse cok iyi ama jelert gelecek diye düşünüyorum,yabanci başında yazdı zaten

35m eurosu olup 2 transfer ihtiyacı olan takım bu oyunculara mı gider

10 daha koy üstüne git thuramı,palhinhayı,oliseyi falan al

Galatasarayda oynamak için can atan, 27 yaşında, Brezilyalı, Teknik ve Hızlı bir 8 numara bulduysak bu adamı almaktan başka çaremiz yok. Wendel şuan alınabilecek en iyi seviyede ve gerçeklikte oyuncu. Umarım başarırız bu işi
-y6vs3v.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim yönetimin hem parası yok, hem iş bilmiyorlar, az buçuk parası olan ve yanlış da olsa iş bileni de yolladilar. Bir de badem bıyıklı birinin olduğu yerden çok bir halt da olmaz, görünce bile midem bulanıyor bunları

Sanchezi 20 ye satican he ulan kolpaci herifler sizi. Siz baris içinde 20 teklif gelse düşünülmesi gereken tekliftir euro kuru çok arttı muazzam bir para bidi bidisi yaparsiniz.

Hayırdır floryadaki arsadan 2-3m2 yer de size düşer diye mi uğraşıyorsunuz?

İnsanların oturup hevesle Haluk Yürekli izlediğini okumak, Edvard Munch'ın "despair" adlı tablosundaki herif gibi hissettiriyor.

Mazrouinin değeri adı geçen tüm oyunculardan ofasnsif orta sahalardan bile yüksek ama ilginçtir ki en kolay onu alabilecez gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt