Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alakası pek yok. O paralara istediğimiz kalitede oyuncu yok çünkü kimi sorduysak kapıyı millet 20'den açıyor.

Low profile/No name isimler bile 10 milyon Euro olmuş.

Ayrıca bazı ismi geçen oyuncuların maaş talebi de aşırı yüksek.

işimizi görecekse no name olsun

20 milyon bonservis 4 milyon maaş ile 35-40 milyon nasıl verilsin wendele filan

Neyse güldük eğlendik, yönetimin çapını da görmüş olduk. Neymiş transfer yapmak öyle kolay değilmiş, 30 m euro bütçeyle iki adam bulamıyorlar zira tarihte böyle bir bütçe yok iki oyuncu için.

Orta saha transferi zaten çok zor ama 15+bonus teklif ediyorsan Wendel’i alacaksın ha alamıyorsan Rusya’ya sen transfer yapmaya değil başka amaçlarla gidiyorsun.

Şu ortamda bir de başkanın Akdeniz’de il il gezip eğleniyor, bu kafada devam, kamp da boşa gitti, as takımın çoğu zaten yok. Sergio Oliveira için falan kamp yaptık işte.

Wendele 26 jelerte 14 doue ye 12 , haberleri bence doğru değildir. Oldu da doğru çıktı diyelim bu saatten sonra muslera icin bile (yasi cok ilerledigi icin bile dedim) 10m
çekerim.

Benden topçu almaya gelecekler için alışveriş liste fiyatlari

Muslera 10m
Kaan Ayhan 14m
Sanchez 37.5m
Nelson 26m
Apo 15m
Kohn 10m
Tor 34m
Demirbay 9m
Berkan 11m
Ziyech 12.5m
Zaha 18m
Kerem 27m
Baris 48m
Tete 13m
Yunus 12m
Yusuf 10m
Batshuayi 12m
İcardi 39m

Hiç gülmeyin madem böyle herkes mabadindan atıyor değerleri ben niye topcumu ucuza vereyim

Wendele 26 jelerte 14 doue ye 12 , haberleri bence doğru değildir. Oldu da doğru çıktı diyelim bu saatten sonra muslera icin bile (yasi cok ilerledigi icin bile dedim) 10m
çekerim.

Bende topçu almaya gelecekler için alışveriş liste fiyatlari

Muslera 10m
Kaan Ayhan 14m
Sanchez 37.5m
Nelson 26m
Apo 15m
Kohn 10m
Tor 34m
Demirbay 9m
Berkan 11m
Ziyech 12.5m
Zaha 18m
Kerem 27m
Baris 48m
Tete 13m
Yunus 12m
Yusuf 10m
Batshuayi 12m
İcardi 39m

Hiç gülmeyin madem böyle herkes mabadindan atıyor değerleri ben niye topcumu ucuza vereyim
Yakıştıramadım

Icardi 100 m euro

işimizi görecekse no name olsun

20 milyon bonservis 4 milyon maaş ile 35-40 milyon nasıl verilsin wendele filan
Zaten Wendeli ucuza salmayacaklari belli Rusya'nın en zengin kulübüyle pazarlığa başlıyorsan cebinde para olacak ki Ruslar seni ciddiye alsın. Öyle 10 milyon bonservis oyuncuya da senelik 3 milyona falan alırım diye gittilerse boşuna gitmişler.

Wendel'in Fred'in genç versiyonu olduğunu söyleyenler tam olarak neyi referans alıyor?

Fred, Wendel'in yaşındayken 59 milyon euroya Manchester'a transfer olmuş, orda da 5 senede 250 maça çıkmış

IMG_5741.webp

Zenit heralde 16 olabilir gelin konuşalım diyip bizimkiler gittiğinde 26 istiyoruz kandırdık sizi diyor.

Albayrak'ı geçecekler yakında boş beleş gidip dönüyorlar.

Wendel işi yarın umarım olumlu sonuçlanır aksi durumda bu taraftara her geçen gün fenalıklar girer daha iyisini alabilirler mi pek sanmıyorum alacağız diye uğraşırlarsa yine 1-3 Eylül arası yangın x10 filan olur.

Getirsinler kamp yapsın şehir şehir dolaşacaklarına iş bitirici olsunlar.

İki senedir bir itibarımız oluşmuştu kaliteli oyuncularla falan onun da ağzına sıçtılar Köhnle ilgili Almanya’da Nelssonla ilgili Danimarka’da haber yaptırarak. Kimse gelmek istemiyor diye haber salıyorlar alamadıkları her adama, kendilerini aklamak için.

Stat basıldı, hocana örgüt artığı dediler ona bile tek yaptırım yok, yazıklar olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt