Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk Ergün : "İbrahim buralarda bana Cenk Sins derler "Rusya'dan niye dönsün herifler keyif yapıyordur konusturma beni dede gay misin aklın mi ermiyor artık bu işlere .
Oğuz Aydın alınsa kabul ederdim artık etmem yerli oyuncuların ayrılmasını veto ediyorum ama 50 m euro + Wendel olursa olur.Barış Alper için 30 milyon + Wendel verseler kabul eder misiniz ,?
çünkü istikrarlı başarı olduğunda herkes "BEN yaptım " moduna girip işlerin üstüne konmak için birbirini eziyor bizde.Allah belalarını versin bunların 2 yıldır inşa edilen her şey darma duman oldu.
Ulan hadi geldikten sonra yapmana alıştık daGalatasarayda oynamak için can atan, 27 yaşında, Brezilyalı, Teknik ve Hızlı bir 8 numara bulduysak bu adamı almaktan başka çaremiz yok. Wendel şuan alınabilecek en iyi seviyede ve gerçeklikte oyuncu. Umarım başarırız bu işiEkli dosyayı görüntüle 252902
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yusuf Sarıya cokerimOğuz Aydın alınsa kabul ederdim artık etmem yerli oyuncuların ayrılmasını veto ediyorum ama 50 m euro + Wendel olursa olur.
Yunus varken gereksiz o bütçeyi diğer mevkilerde kullansınlar.Yusuf Sarıya cokerim
Herifler 30 milyon euro bütçe ile 2 oyuncu alamıyorlar, trajikomik bir durum olmaktan da çıktı artık.