Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.559
- 6.799
- 2.323
Wendeli iki sezondur nerede izledin renktaş acaba? Hadi 2 sene önce şampiyonlar ligi falan tamam da ?Wendel tas gibi topcudur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wendeli iki sezondur nerede izledin renktaş acaba? Hadi 2 sene önce şampiyonlar ligi falan tamam da ?Wendel tas gibi topcudur
Takım kız gibi topculardan kurulu agresif adamlar lazım.Wendel tas gibi topcudur
Wendeli iki sezondur nerede izledin renktaş acaba? Hadi 2 sene önce şampiyonlar ligi falan tamam da ?
Zenitten Wendel dusmez mi ya
Wendel var zenitte tas gibi
Tete oliviera cicaldau ilk olarak gönderilmesi gerekenler. Kiralayalım satamıyorsakTakımda neden yerliler gidiyor diye haber çıkıyor sanki yedek var bir kerede tete gitmek istiyor diye haber çıksın
Yabanci sinirini napcaz rtsMarcao gelsin hırçın bir adam ve bizde kendini bulur ama para verilmemeli beleşe geliyorsa okey belliki apokerimin katar falan muhabbeti vardı 15-20 ye onu satarsak beleş marcao iş görür sol stoper olarak bizde bulur temposunu
Yusuf sarı bir yere gitti mi?Aha Yunus gitmiş. İki gün sonra ''bu teklifi ret edemezdik'' diyerek Barış'ı da satar bunlar.
6-7 tane kanat oyuncumuz var diyen hocamızı o zaman göreceğiz bakalım. Sağdan soldan çer çöp kanat oyuncusu arayacaklar son gün.
Yer açılır çeri çöpü yollamak lazımYabanci sinirini napcaz rts
Gercek degeri 15-20. Pl etiketi fiyatini 2 katina cikariyor. Lanet gelsin P.ligeManU Tominay için 40milyon istiyomuşPiyasa uçmuş gitmiş eldeki oyuncuların kıymetini bilmek lazım
Cer cöpu yolladiktan sonra anca 10a dusuyorYer açılır çeri çöpü yollamak lazım
Sanırım gitmedi ama Deniz Türüç hamlesi bekliyorum ben. Tam dursun'a yakışan transfer olur.Yusuf sarı bir yere gitti mi?
Eğer barış yunus kerem bunlardan 2 si ayrılırsa ve biz oğuzu boşuna fenere kaptırırsak en büyük golü buradan yeriz. Ziyech zaha ile bu sene bitmez.Sanırım gitmedi ama Deniz Türüç hamlesi bekliyorum ben. Tam dursun'a yakışan transfer olur.