Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech cicaldau tete dubois oliveira bunlarla veda şart

Yunus'u ben A takımda oynarken göremiyorum. Barış ve Kerem gider gitmez ayrı bir konu ama onların yerini dolduracak oyuncunun Yunus olmadığı kesin bence.

yunus gidince prag maçına yedek kulübesinde oyuna girmeyeceği kesin 15 yaşındaki bebeler oluyor

1721203391043.webp

Kaan bu sene de kendini sağ bekte görürse kriz geçirir. Adam 45 kere orta saha oynamak istiyorum dedi. 2 Sağ bek alın şu takıma eğer ali turap ı oynatmayacaksak.

Yunus takımdaki en yetenekli teknik kısa alanda en iyi yerli kanat oyuncusu, üzerine bide alt yapı oyuncusu bırak kiralanması büyük bir teklif gelmedikçe satılması bile düşünülmemeli , barış kerem yunus üç yerli kanat rotasyonu için ideal üzerine benim tahminim mertens yedeği de yunus olacaktır yerli olarak

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadroda tek sol bek Köhnle girersek başımıza bela alırız bu adamın savunması hiç güven vermiyor bana. Savunması iyi bir sağ bek alacağımızı varsayarsak şampiyonlar liginde de bizim ligde de rakipler hep Köhnün üstüne oynayacaklardır

Bizimkilerin beklediği bişey mi var acaba,federasyon seçiminden sonra yabancı kontenjanı artacak mı acaba? Bı kadar yavaş davranmalarının sebebi ne olabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt