Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkilerin beklediği bişey mi var acaba,federasyon seçiminden sonra yabancı kontenjanı artacak mı acaba? Bı kadar yavaş davranmalarının sebebi ne olabilir?
Bekledikleri bir şey yok aslında. Sağ bek için 7-8 milyon ayırmışlar ortasaha içinde 12-13 herkese gidiyorlar. Satış yaparlarsa barış gibi kerem gibi sanchez gibi 3 güne indirirler iki transferi. Ancak sattıkları adamın yerii 4 sene sonra falan dolar.

Yerli almadığımız gibi elimizdeki yerlileri göndermek hiç mantıklı değil hepi topu 12 yabancı olacak yedekte illa ki kaliteli yerli olmalı yunus hareketli hızlı oyuncu bi çalım atar pozisyona sokar penaltı yaptırır göndermeye hele de kiralık olarak hiç gerek yok yerli sayımız azalmamalı

bu nasil bi haber yav.

ozaman bende sallicam.
galatasarayin yeni hedefi camavinga, sari kirmizili ekip bu transfer icin kesenin agizini acmis durumda, eger bu aksamki görüsme olumlu gecerse, camavinga cuma günü istanbula inecek. herhangi bir olumsuzlukta sari kirmizili ekip baska oyunculara yogunlasacak.

bu nasil bi haber yav.

ozaman bende sallicam.
galatasarayin yeni hedefi camavinga, sari kirmizili ekip bu transfer icin kesenin agizini acmis durumda, eger bu aksamki görüsme olumlu gecerse, camavinga cuma günü istanbula inecek. herhangi bir olumsuzlukta sari kirmizili ekip baska oyunculara yogunlasacak.
raporladım

Fecaat bişey olur artık boş dönmeleri. Her gittiği yerden eli boş dönen adamları linç eder bu taraftar. Şuan ibo hatip ve cenk uzatmaları oynuyor.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Transfer bir kenara ben dursun denen yalancıdan çok sıkıldım. Şu kulübe yakışır birini başkan göremeyecek miyiz artık?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt