Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sayısı 14 olursa bi de genç fransız ortasaha alalım wendelle beraber.ben mctominay istemiyorum o paralara.wendel rabiot ya da hojberg olsun

nasıl zaten biter yav - 1 aya yaın Doue bitiremediler 5 M fark var ve totalde 20 + bonservise çıkıyorsun adamın maaşı hariç.

bence yalan olur.
Fiyatın %75'ini karşılıyoruz gayet yüksek bir rakam oyuncu tarafı Doue gibi değil gelmek için can atıyor bonservis olarak aradaki fark uçuk değil 16-16.5 civarına biter ya da sonraki satıştan pay arttırılır.

şu "yöneticiye sordum...yekiliden aldığım bilgi" derken ismini verselerde gazetecilik yapmış olsalar.

midem bulandı bu transfer döneminden. 1 tane düzgün yürütlen isim / süreç yok.

Fiyatın %75'ini karşılıyoruz gayet yüksek bir rakam oyuncu tarafı Doue gibi değil gelmek için can atıyor bonservis olarak aradaki fark uçuk değil 16-16.5 civarına biter ya da sonraki satıştan pay arttırılır.
yazılan çizileni baz alırsan 1 Milyon fazla menajer maması verecekler diye doue bitiremediler 3 haftadır.

5 M için anca taraftar korkusuyla para harcayıp bitirir.

tahmin edilen bütçe elde bence yok.
Florya işinde istedikleri yetki tamamen ellerine değil. (bu iş yaş olacak görürsünüz)
1 lira bile harcamaya korkuyorlar bana göre

trasnferden bağımsız bu yönetimin iletişim ve süreç yönetimi konusunda anomral boşvermişliği ve başarızlığı var. O neden yeniden seçilip güven tazelemelerinden 2 ay sonra bile kredim bitti . 2026 ya kadar olacak hiç bir şey şaşırtmaz beni.

yorumlara bakılırsa wendel gayet kaliteli topçu. fakat tarz olarak biraz daha hücum özellikleri ön planda olan bir adam

ama bizde sezon içinde tüm yük torreira'ya bindiği için tempo ve pres anlamında ona yardım edecek birine ihtiyaç duyduğumuzdan bahsediliyordu

biraz tuhaf olmuyor mu böyle

İş bu noktadaysa zaten biter.

DIGzwPnW0AA1rNR.jpg:large

Ulan çok komik yav İbo'nun sağ beke 10-11 verecek bütçemiz yok dediğinden beri her ismi çıkan bek için kulübü 10 taban koyuyor sanki hepsi haberdarmış gibi :asd:
hadi spor yöneticiliği bilmiyor diyelim - eyw.

İş adamları derneği başı bu adam - fiyat konusunda kurnazlıkta mı bilmiyor yani.

ya isim söyler - ya bütçe söyler.

beke 10-11 bütçemiz yok
8 için max 15

buralar belli oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt