Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun keyifler su seviyede

20240717_183351.webp

kolpacı muhabirlerden de hşç kolpa yok newhorse gibi bir nöbet

Sinir katsayımız hızla artıyor,bu yangın fena olacak

Emin'in ne kadar gitmek isteyip istemediğini bilmiyoruz.

Emin ben gitmek istiyorum burada oynamak istemiyorum diyorsa -ki diyebilir belki oradaki yaşantısından çok mutludur, böyle durumlarda kulüpler çok da şey yapamıyor ya.
Kesinlikle katilmiyorum. 7 milyon euro maas alan Zaha degil bu. Kontrati sonuna kadar surundurursun. Bir daha bunu yapmaya kalkisana da ders olur.

Kaynak sağlam değil ancak bu şikeciler bu kadar para saçıyorsa olabilirliği yüksek görünüyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Defans transferi yapacaklar onlar, Gedson'u satmadıkları sürece ki ellerinde de Rafa gibi ofansif bir isim var iken Wendel onlar için hedef olmaz bence.

Yalı çocuğu bizim ilgilendiğimiz işine yarar adamları alıp diğerlerini tinerci uşağına paslıyor. Dursun gibi başkanın olursa böyle olur

Ya Şikecilerin bu harcadıkları paralar normal değil ya da yönetim bizi cidden bu sene yarış dışı bırakacak

Biri gidiyor 8 milyon kiralama bedeli veriyor öteki 10 milyon Euro maaşla rafa silva getiriyor biz de sağ beke verecek 10 milyonumuz yok diyoruz, şaka mı bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bjk için de fb için de tüm bu paralar tek bir kaynaktan çıkıyor da ondan.

Gaziantepspor Trabzonsporun bile alabileceği Jelert için bize bayram yaptıran yönetime teşekkür ederim
Ligler başlayacak bizimkiler kutlama partilere devam etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt