- 12 Haziran 2015
- 36.037
- 31.699
- 2.693
Kaynağı nedir bu haberin?Wendel zu karga diyorlar
Mümkün olabilir mi ? Eğer olursa yaşanacak yangını düşünemiyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynağı nedir bu haberin?Wendel zu karga diyorlar
Kaynağı nedir bu haberin?
Kesinlikle katilmiyorum. 7 milyon euro maas alan Zaha degil bu. Kontrati sonuna kadar surundurursun. Bir daha bunu yapmaya kalkisana da ders olur.Emin'in ne kadar gitmek isteyip istemediğini bilmiyoruz.
Emin ben gitmek istiyorum burada oynamak istemiyorum diyorsa -ki diyebilir belki oradaki yaşantısından çok mutludur, böyle durumlarda kulüpler çok da şey yapamıyor ya.
Defans transferi yapacaklar onlar, Gedson'u satmadıkları sürece ki ellerinde de Rafa gibi ofansif bir isim var iken Wendel onlar için hedef olmaz bence.Kaynak sağlam değil ancak bu şikeciler bu kadar para saçıyorsa olabilirliği yüksek görünüyor
bjk için de fb için de tüm bu paralar tek bir kaynaktan çıkıyor da ondan.Ya Şikecilerin bu harcadıkları paralar normal değil ya da yönetim bizi cidden bu sene yarış dışı bırakacak
Biri gidiyor 8 milyon kiralama bedeli veriyor öteki 10 milyon Euro maaşla rafa silva getiriyor biz de sağ beke verecek 10 milyonumuz yok diyoruz, şaka mı bu
Kim diyorWendel zu karga diyorlar
Pisuvar diyince aklıma tek bu sahne geliyor.
+ 35 milyon şl geliriBende bir ekleme yapayım son 6 ayda
Boey 30 m euro
Bakambu 5 m euro
Zaniolo 6.4 m euro
Köhn -3.35 m euro
-------------------------
+38.05 m euro.
portakalsoy neden yedekmiş? o kadar milli takım muhabbetine ağladılar :d
Batıkhan Şen ne yapmısta 4,3 almış - lerde alması gerekirken
Super kupaya sakliyorlar onu hocam super kupada sov yapacakmisportakalsoy neden yedekmiş? o kadar milli takım muhabbetine ağladılar :d
Korkun depreştimi omurgalarımızı karşılaştır.ben bu fb ve bjkden korkarım arkadaş