Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu gurbetçi gençleri toplamayalim böyle aferin bize.

Sonra 6 ay oynyana 6 7 m Eurolar havada ucusşun.

Çok mu zor her sene 4 5 gurbetçi getirmek. Zaten ucuza alıyorsun. Tutmazsa alıcısı çok kirala orada bile tutma ihtimali yüksek.

Yunus herkesin kuduz kopek gibi saldirdigi portekiz macinda kenanin 500 dkda yapamadigi kadar is yapmisti bu arada

Menemen bile yiyemez hale gelecekler ayni malligi kulubumuz yapmasin etebolar izlemeyelim istiyoruz

Valla renktaş ben yıllardan beri borç batağında olan büyük takımların hiçbirinin battığını görmedim. Beşiktaş feda meda yapıyordu bi ara. Fenerbahçe canlı yayında para toplamıştı fdsafsadsa.

Bu ülkede bu kulüpler asla batmaz. Batırtmazlar da zaten. Ülkede savaş çıkar.

Aklı olan kulüp borçlanır da borçlanır, hayvan gibi takım kurar.

Edit: 30 milyon euro bütçeyle burada yırtınıyoruz. 30 milyon değil 45-50 milyon olsa çoktan Mctominay ve sağ beki çekmiştik bile.

Yunusun kiralık parsıyla birde ispanya gezisi yapar bizimkiler. Tatil parası çıktı.

Valla renktaş ben yıllardan beri borç batağında olan büyük takımların hiçbirinin battığını görmedim. Beşiktaş feda meda yapıyordu bi ara. Fenerbahçe canlı yayında para toplamıştı fdsafsadsa.

Bu ülkede bu kulüpler asla batmaz. Batırtmazlar da zaten. Ülkede savaş çıkar.

Aklı olan kulüp borçlanır da borçlanır, hayvan gibi takım kurar.
E yaptik yillarca gotumuzden kan aldilar forvetsiz sezona basladik satmadan alamadik avrupaya gidemedik etebo falan kiraladik sacma sapan daha ne olacakti

Batmayi kulup kapisina asma kilit vurulmasi mi saniyonuz

Gecmis dönemleri incelersek Cenk Ergün'ün yapabilecegi transferler Veretout ve Yusuf Yazici olarak görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt