Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba hatırlayan var mı aranızda ya? @Hayri Cund veya @Enis Savar gibi eski üyeler hatırlar belki.

10-12 sene evvel, forumda bir üye "Milan Baros" başlığının altına sadece "baros" diye mesaj yazmıştı. Ve rekor tepkime almıştı, o mesaj 1-2 sene boyunca forumun efsanesi haline gelmişti.

Acaba o mesajı yazan arkadaş kimdi? Hala forumda mı? Merak ettim.

Yunusu oguz icin cok para isterler diye gittkten sonra 150 bin dolara kiraliyrlar demek

Daha önce dediğim gibi kerem-yunus ve eminin menajeri muhtemelen yalı veledinin güdümünde çalışıyor. Önce Keremin aklını bulandırdı ayrılmak için sonra adam akıllı teklif getiremediği gibi yerine alabileceğimiz belki de tek oyuncu olan Oğuzu şikecilere yamadı. Yunusla emini de sakız parasına takımdan koparma peşinde yönetimde bunu fark edecek beyin yok en azından taraftarın bu şerefsizliği gündeme getirmesi lazım

Acaba hatırlayan var mı aranızda ya? @Hayri Cund veya @Enis Savar gibi eski üyeler hatırlar belki.

10-12 sene evvel, forumda bir üye "Milan Baros" başlığının altına sadece "baros" diye mesaj yazmıştı. Ve rekor tepkime almıştı, o mesaj 1-2 sene boyunca forumun efsanesi haline gelmişti.

Fbli oldu

Aykut dasdemir

niye gönderiyoruz ki yunus'u? oynamak istiyor diye izin veriyoruz desek 10 maç anca oynuyor gittiği yerde. kalsa bizde daha çok süre alır. üstelik senin önceliğin tete'yi gönderip, yunus'u tutmak olmalı.

son gün bile kiralarsın yunus'u göndermek istesen. acelemiz var gibi gönderiyoruz. verona nedir? yarın ne olacağı belli değil, biz elimizdeki yerlileri yok pahasına gönderiyoruz.

kerem'in zaten mental koptu, yunus harici arkadaşı da yok. tutturur şimdi beni de salın diye.

tete yunustan bile kötü bir topçu o topçuya o sözleşmeyi yapan her kimse yüzde yüz hata yapmıştır

Aykut daşdemir de fenerli çıktı çocuk sonra, şutladık öyle olunca.

Gitmesi gereken herifler sirali tam liste.

Cubua
Oliviara
Saf cocuk tete

ilk giden herifler
Zaniolo
Emin
Yusuf

Bu ne şapşalliktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt