Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo olunabilir de niye saklıyorsunki çocuk zaten 14 yaşında falandı yani sonradan söylemiş çekinmeye @Uğur Bulut facebookta yakalamıştı eski fb dinazoru olduğundan.

Murhan kod adlı herif de fenerliydi 12 yaşında ilk üye olduğunda, döve döve GSli yaptım ama pişmanım.
amrabat'i bize satmadan 3-5 gün önce süleyman hurma ile resim cekinmem disinda herhangi bir falsom yoktur

Okan stoperleri sayarken emini niye saymadı

Kimi kandırıyosunuz yav siz

Rotasyonda yunus var oğuza şans veremem diyip oğuzu aldırmıyosun ardından gidip yunusu gönderiyosun hem de kiralık

Ya bu adam napıyo allah kitap peygamber aşkına biri söylesin

Yönetim kamil olmasa sağ beke tartışmasız birini alır sonra geçer der bize güvenin orta saha için o zaman beklenir belki bir ay daha ama sürekli gezerek ve konuşarak sadece beklenti yaratıp bide kendilerine konfor alanı bekliyorlar. Jelert bu tartışmasız bek tanımına uymuyor gelse bile yine güven tazeleyemecekler.

Wendel İstanbul'da yaşamayı kabul etmiş.

Klupler arasında bonservis pazarlığı sürüyormuş.

20m euro verdikten sonra önümüzde engel var mi ve doğru profil mi bilmiyorum.

torreiranın sağ bek versiyonu yok mu avrupada büyük takım görmüş çaptan düşmemiş oyuncu lazım bize

Yoo olunabilir de niye saklıyorsunki çocuk zaten 14 yaşında falandı yani sonradan söylemiş çekinmeye @Uğur Bulut facebookta yakalamıştı eski fb dinazoru olduğundan.

Murhan kod adlı herif de fenerliydi 12 yaşında ilk üye olduğunda, döve döve GSli yaptım ama pişmanım.
Bana fenerli mi dedin?

Resim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt