Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Preciadi'yu nerede istedi, bizim taraftarlar istiyor diye haber yaptı gazeteciler.Okan Buruk'un transfer anlayışı Terim ile çok benzer. Kendisine karşı iyi oynamış topçuları hemen listenin ilk sırasına alıyor. Başak'ta iken kendisine gol atan Angelino'yu aldırdı, bizi uefa'dan eleyen Prag'da 2 tane gol atan Preciado'yu istedi, şimdi yine başakta iken CL'de denk geldiği için bunu da istiyor herhalde.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keramettin Tanrıverdi
Bana fenerli dedi bu bana edilebilecek en büyük hakaret
Forumu bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 253005
bugün burhanlar yayın açacak mı acaba ?48 saat falan hikaye oldu zaten bir şeyler olsa şimdiye çıkardı o yüzden yeni isimlere bakalım.Bunlar kimseyi alamayacak gibi
Çok sıkıntılı görüyorum transfer seçimlerini. Fatih Terim’den bile. O hiç değilse bir kaç deneme yaptı Marcao, Kerem, Barış, Boey gibi tutturdukları oldu. Bu direkt Mctominay, Wan Bissaka istiyor. Sanki EPL takımı teknik direktörü. Teknik adamlığına saygı duyuyorum ama takım planlamasında hiç güvenmiyorum. O. Buruk takım kurmamalı.Okan Buruk'un transfer anlayışı Terim ile çok benzer. Kendisine karşı iyi oynamış topçuları hemen listenin ilk sırasına alıyor. Başak'ta iken kendisine gol atan Angelino'yu aldırdı, bizi uefa'dan eleyen Prag'da 2 tane gol atan Preciado'yu istedi, şimdi yine başakta iken CL'de denk geldiği için bunu da istiyor herhalde.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerlilik göreceli bir kavramdır. Hayali yıldızlar görüyorsan fenerlisindir.Keramettin Tanrıverdi
Forumu bırakıyorum
SgBana fenerli mi dedin?
tier kac bu herif
bilmem de haluklar açıp hesap vermeli , sövmek için ben de orda olacağımbugün burhanlar yayın açacak mı acaba ?
Keramettin Tanrıverdi
Forumu bırakıyorum
tier kac bu herif