Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keramettin Tanrıverdi
Bana fenerli dedi bu bana edilebilecek en büyük hakaret
Forumu bırakıyorum

IMG_5692.webp

Okan Buruk'un transfer anlayışı Terim ile çok benzer. Kendisine karşı iyi oynamış topçuları hemen listenin ilk sırasına alıyor. Başak'ta iken kendisine gol atan Angelino'yu aldırdı, bizi uefa'dan eleyen Prag'da 2 tane gol atan Preciado'yu istedi, şimdi yine başakta iken CL'de denk geldiği için bunu da istiyor herhalde.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Preciadi'yu nerede istedi, bizim taraftarlar istiyor diye haber yaptı gazeteciler.

Bu gün kendi takımına resti çeken yarın en ufak bir olumsuzlukta bize de resti çeker Zaniolo gibi saçma sapan şeylere kalkışır.
Bu tür karaktere sahip oyuncular aidiyetten uzak takım olma olgusundan bi haber oluyorlar.
Hali hazırda bu takımdaşlığı bozacak tarzda hamlelerden ivedilikle uzak durulmalıdır.
Velhasıl ihtiyacıımızın Wendell olmadığı da gün gibi ortadadır.

48 saat falan hikaye oldu zaten bir şeyler olsa şimdiye çıkardı o yüzden yeni isimlere bakalım.Bunlar kimseyi alamayacak gibi

Okan Buruk'un transfer anlayışı Terim ile çok benzer. Kendisine karşı iyi oynamış topçuları hemen listenin ilk sırasına alıyor. Başak'ta iken kendisine gol atan Angelino'yu aldırdı, bizi uefa'dan eleyen Prag'da 2 tane gol atan Preciado'yu istedi, şimdi yine başakta iken CL'de denk geldiği için bunu da istiyor herhalde.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok sıkıntılı görüyorum transfer seçimlerini. Fatih Terim’den bile. O hiç değilse bir kaç deneme yaptı Marcao, Kerem, Barış, Boey gibi tutturdukları oldu. Bu direkt Mctominay, Wan Bissaka istiyor. Sanki EPL takımı teknik direktörü. Teknik adamlığına saygı duyuyorum ama takım planlamasında hiç güvenmiyorum. O. Buruk takım kurmamalı.

can diye biri vardi perma ban yiyip

surekli geri gelmieye calisiyordu

ne yapiyor acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt