Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.737
- 13.732
- 1.498
Hayırlı uğurlu olsun jelerte daha çok ısınmıştım ama olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen gitsin Meral Güven ile versus yapsın. Transfere karışmasın.@Sergen Zeren mi kelleci ve rodop mu bu maç kaçmaz
Doue gelmeyecek
Sergen yıldızlar her zaman doğruyu söylemez ayrıca merkür delikanlı olsaydı yuvarlakta olmazdıBi salak olta atiyo,sonra hepsi yaziyo
Terim kufur etmekten son anda vazgeciyor videosuDayı kaynaklarım güvenilir kişilerdir.1'i Ahmet Denizci diğeri ise Melikşah AydoğanEk olarak 8 Numara konusunda Paredesle de 3+1 yıllık anlaşmak üzereymişiz.Doue'de yarın İstanbul'daymış dayı yav
![]()
Benim 1 tek Manchester United tarafı kaynaklarım doğrudur dayı onları da isteyen sayfalara mesaj atıp öğrenebiliyo yavTerim kufur etmekten son anda vazgeciyor videosu
İki yabancı sağ beki birden napacaz ki?Yarın da Jelerti alırsak tamam bu iş yönetim üç gün daha kazanmış olur sanal transferlerle
Jk'li hakan gündogar bitti dedi az önce.Bizim muhabirler bişey bilemez. Fbjkli feno muhabirleri bekleyelim onlar bizim transferleri daha iyi tutturuyor.
Kufur et laBana ban atın dedim atmadiniz daha çok beklersiniz transfer falan. Bir hafta atın bakın ne oluyor