Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.739
- 90.376
- 5.003
Ulan ne Sarıgül'müş beTw çöktü bende
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan ne Sarıgül'müş beTw çöktü bende
Yok jelert diyo relevoHaluk Yürekli: "Galatasaray bitti gözüyle bakıyor son imza olmadan resmi imza atılmadan transfer tamamlanmıyor 1-2 gün içinde açıklanmasını bekliyoruz."
Jelert canerghardi ağabey halletmiş işi
ibram doue'ye doritoslu çiğ köfte dürüm ikram edecekmiş
Neden, bedavaya mı verecekti Prag? Adam bizim maçta paspas yaptı sol kanadı, kaça verirlerdi sahi? Veya o kadar rahat alabilme gücümüz vardı da, yürüyen ceset Aurier'e neden kaldık?Preciadoyu istese 50 kere almistik
Duboisin yerine iki beki yedeklemek için alınsa çok iyi olurGerçekten değişik bir iş acaba gerçekten sol bek için mi alınıyor? Yoksa bir taraf yanılıyor mu?
Haber dediğin şeyler uyduruk twitler olmasın. Ben hiç güvenilir kaynaklardan böyle bir bilgi göremedim duymadım.Kaç tane yerde haberi çıkmadı mı, istemediğini düşündüren ne? Wendel haberi sonrasında kendisinin oyuncu beğenme kriteri gayet de net anlaşılabilir.
sparta pragla transfer döneminden sonra oynadık ne alaka yawAlla alla, onu istemedi Aurier'i istedi o zaman öyle mi? O zaman oyuncu beğenme kriteri çok daha kötüymüş.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sadece 6 ay kullan-at yapılabilecek bir RB arıyorduk bence.Neden, bedavaya mı verecekti Prag? Adam bizim maçta paspas yaptı sol kanadı, kaça verirlerdi sahi? Veya o kadar rahat alabilme gücümüz vardı da, yürüyen ceset Aurier'e neden kaldık?
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eeee, Jelert'i almışız