Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.286
- 58.430
- 3.383
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu yasaklasak mı yav?
Hepsini değilde birini takip diğerlerinide sosyal medyadan bakıyorum.Aynı anda kaç program istiyorsun be adam. GS sensin![]()

Abi jelert de gelsin,boeyi mal etmisti solbekteHaluk'ta anlaşma tamam ama resmi sözleşme imzalama henüz yok artık sözleşme hazırlanacak ve imzalanacak diyor. Dede ise resmi imza var diyor. Ben bu Doue işine emin olamıyorum bittiğine dair. Bu aşamadaysa yarın Kap gelir herhalde.
Bir tık çokZaha İcardi Barış
Torreira İlkay Wendel
Jelert Davinson Nelsson Doue
Muslera
Çok mu şey istiyoruz be

Aurier ne alaka kışın istenen asignon'du hatta zorunlu opsiyon ile anlaşılmıştı çıkan haberlere ama dursun transferi para red verince menajer önerisi ile aurier geldi bunun okan burukla ne alakası var, Hem preciado ile kış transfer döneminden sonra oynamadık mı kışın kimse bilmiyordu adını.Alla alla, onu istemedi Aurier'i istedi o zaman öyle mi? O zaman oyuncu beğenme kriteri çok daha kötüymüş.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla ben de herkes gibi taraftarım, en fazla yapıp yapabileceğim haber takip etmek olabilir, doğruluğunu araştıramam. Tabiki her habere inanmıyorum ama bu konuda ki hissiyatım öyle olduğunu söylüyor. Yani anormal bir durum da değil, fb de yıllarca kendisine gol atanları transfer etti durdu, Okan Buruk'da da böyle bir refleks olabilir. Futbol camiasında gayet de normal. Herkes scouting yapmıyor nihayetinde.Haber dediğin şeyler uyduruk twitler olmasın. Ben hiç güvenilir kaynaklardan böyle bir bilgi göremedim duymadım.
Yok ya bu iyi olmaz, Gedson olayında görüyoruz yani. Böyle olacaksa olmasın benceKadir Çetinçalı: "Galatasaray, Wendel için 15 Milyon’u gözden çıkardı fakat Zenit’in talebi daha yüksek. Galatasaray için bonservisin yarısını almakta masada seçeneklerden biri."
Zaha İcardi Barış
Torreira İlkay Wendel
Jelert Davinson Nelsson Doue
Muslera
Çok mu şey istiyoruz be